Küçükçekmece Sinop Sporda kötü gidiş sürüyor

TFF 3. Lig 1. Grupta haftalardır puan kaybeden Küçükçekmece Sinop Spor ligin 10. Haftasında Edirne spor'u konuk etti .Sarı lacivertliler Edirnespor ile 1-1 berabere kalarak puan kayıp etmeyi sürdürdü.

SPOR 12.11.2023 21:09:00 0
Küçükçekmece Sinop Sporda kötü gidiş sürüyor

 

Haftanın önemli maçını TFF Yönetim kurulu üyesi Murat şahin Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü Başkanı Rafet Orhan, Sinop Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Dalkıran, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, eski futbolcu ve Teknik Direktör Ümit Özat ,Küçükçekmece Sinop Spor eski Başkanı ve Bartın Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, İsmet Şahin, Raşit Şahin, Kerim Balgün ve kalabalık sporsever izledi.

Bağcılar Mahmutbey Stadında oynanan müsabakayı Batman Bölgesinden Mehmet Terece, Murat Şimşek, Mehmet Polat  hakem üçlüsü yönetti.

Takımlarına tutku ile bağlı olan 57 Gurbetçiler bu önemli maçta üst üste alınan kötü sonuçlar sebebiyle Küçükçekmece Sinop Spor ,Edirnespor maçında futbolculara 5 dakika sessiz kalarak tepki gösterdi. Daha sonra sarı lacivert taraftarları müsabaka sonuna kadar desteklerini sürdürdü

Maça iyi başlayan Küçükçekmece Sinop Spor 13. Dakikada sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Mustafa Acun'un attığı gol ile Edirnespor karşısında 1-0 öne geçti.

Her iki takımda karşılıklı ataklar gol ve goller aradıysa da girdiği pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarıyı ev sahibi Küçükçekmece Sinop  Spor'un 1-0'lık üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan misafir takım Edirnespor gol ve goller için sağlı solu geliştirdiği ataklarla Küçükçekmece Sinop Spor kalesinde etkili olmaya başladı.

 70. Dakikada Edirnespor sağ kanattan Küçükçekmece Sinop Spor'un ceza sahasına topla giren kaptan Alperen Doğan topu ağlara yollayarak skora eşitliği getiren 1-1 'lik gollü attı.

Müsabakanın ilerleyen süresinde her iki takımda önemli pozisyonlardan yararlanamayınca karşılaşma karşılıklı atılan gollerle sahadan 1-1 'lik skorla ayrıldılar.

HABER / Yılmaz AKTEPE