Küçükçekmece Sinop emaneti geri aldı

TFF Bölgesel Amatör Lig'11.Grupta şampiyonluğun güçlü adaylarından Küçükçekmece Sinopspor, hafta sonu konuk olduğu Modafen Futbol kulübünü 5-0 mağlup etti

SPOR 5.03.2023 22:03:00
Küçükçekmece Sinop emaneti geri aldı

 

Sahadan farklı galibiyetle ayrılan Küçükçekmece Sinopspor puanını 35'e yükselterek liderlik koltuğuna yeniden oturdu.
Ligin 16.Haftası şampiyonluk mücadelesi veren Küçükçekmece Sinopspor, hafta sonu grupta alt sıralarda yer alan  Modafen FK takımı ile karşılaştı. Çekmeköy Alemdağ Stadyumundaki maçı Erkan Erzen,Kaan Ergin,Ali İmran Genli ve Fikret Hakan Abay hakem triosu yöneti.
Çekmeköy Alemdağ Stadyumunda oynanan maçta konuk takım Küçükçekmece Sinopspor, baskılı olarak başladığı maçta rakibine göz açtırmadı. İlk yarıda Küçükçekmece Sinopspor filelerini  3 defa havalandıran Sarı -lacivertliler, ikinci yarıda da iki gol atarak maçtan 5-0 galip ayrıldı.
Bölgesel Amatör Lig'11.Grupta  Ligin en alt sırasında olan Modafen FK ile karşı karşıya gelen Küçükçekmece Sinopspor, konuk olduğu maça hızlı ve etkili başladı. Maçın 18'inci dakikasında  Okan Demir ile rakip filelerini ilk kez havalandıran Küçükçekmece Sinopspor ekip, ilk gol sevinci biter bitmez ikinci golünü de attı. 23'üncü  dakikada Okan Demir kendisinin  ve takımının ikinci golü ile skor 2-0 oldu. 18 ve 23'üncü  dakikalarda arka arkaya gelen gollerle 2-0 olan skor, rakibin moralini de düşürdü. İlk yarının 43 üncü dakikasında Ufuk Erdem'in golü ile Modafen FK fileleri bir kez daha havalanırken Küçükçekmece temsilcisi farkı 3'e çıkardı.Ufuk Erdem'in golünden sonra çalan düdük ile  Küçükçekmece Sinopspor  devre arasında 3-0'lık üstünlükle gitti.
Maçın ikinci yarısında baskılı futbolunu sürdüren Küçükçekmece temsilcisi günün başarılı oyuncusu Okan Demir 53 ve 72 nci dakikalarında iki gol daha atarak kendisinin dördüncü takımının beşinci golünü kayıt ederek filelerini son kez havalandırdı.  Maçta başka gol yaşanmazken Küçükçekmece Sinopspor takımı deplasmanda rakibini 5 farkla mağlup etmeyi başardı.  Maçın bitiş düdüğü ile bir araya toplanan Küçükçekmece Sinopspor oyuncuları, galibiyet sevincini paylaştı.
Küçükçekmece temsilcisine galibiyeti getiren golleri 43.te Ufuk Erdem ,18,23, 53 ve 72 nci dakiklarında Okan Demir kaydetti. Sahadan farklı galibiyetle ayrılan Küçükçekmece Sinopspor, Çorlu 1947 takımının puan kaybı sonrası 35 puanla haftalar sonra yeniden lider oldu.
Lider Küçükçekmece Sinopspor hafta içi kendi saha ve seyircisi önünde 8 Mart Çarşamba günü Saat :12.00 'da Bayburt 1918 Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek
Haber / Yılmaz Aktepe


Anahtar Kelimeler: Küçükçekmece Sinop emaneti