Kocaeli pazar esnafı tarım desteklerinden çok memnun

Kocaeli pazar esnafı tarım desteklerinden çok memnun

3.02.2022 11:38:26 0
Kocaeli pazar esnafı tarım desteklerinden çok memnun

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, Kandıra pazarını ziyaret ederek eşi Figen Hanımın istediği mutfak alışverişini yaptı.

KOCAELİ (İGFA)- Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Pazarında kurulan tezgahları tek tek gezdi. Başkan Büyükakın, Kandıralı üreticilerin mahsüllerinin vatandaşla buluşmasindan dolayi mutlu olduğunu belirterek, “Kandıra’mızın bu pazarında çiftçimizin büyük emekler vererek, tarlalarında yetiştirdikleri mahsuller satılıyor. Bugün buraya geleceğimi bilen kıymetli eşim Figen hanımın istediği ürünler vardı, bu vesileyle onları da aldım” dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez’in de yer aldığı ziyarette, Kandıralı vatandaşlar ve esnaflar başkanlara yoğun ilgi gösterdi. Üretilen ürünlerin direkt tüketiciyle buluşmasından dolayı vatandaşların oldukça memnun olduklarını dile getiren pazar esnafı, Büyükşehir Belediyesi’nin tarıma verdikleri desteklerden özellikle memnun olduklarını da Başkan Büyükakın’a ifade etti.

Kandıra’nın ürünleriyle ünlü pazarında, esnafların Büyükşehir Belediyesi’nin mazot, gübre, tohum ve diğer tüm desteklere teşekkür etmesi nedeniyle, “Her zaman verdiğimiz desteklerle üreticimizin ve çiftçimizin yanında olacağız” diyen Başkan Büyükakın, alışverişi sonrası yaptığı açıklamada, “Gübre ve tohum destekleri ile çiftçimize destek olurken diğer bir taraftan çiftçimize daha fazla yardımcı olmak için Türkiye'de Büyükşehir Belediyeleri arasında ilk kez akaryakıt desteğiyle üreticimizin yanında olduk. Esnafımız da verdiğimiz desteklerden memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Çiftçimizin, esnafımızın ve halkımızın memnuniyeti bizim için her şeyin önündedir" şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İGF