Kocaeli İzmit'te kendi ürettiği çöp konteynerlerini kullanacak

Kocaeli İzmit'te kendi ürettiği çöp konteynerlerini kullanacak

7.01.2022 14:24:01 0
Kocaeli İzmit

İzmit Belediyesi kendi imkanlarıyla 2 tip çöp konteyneri üretti. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, satın alınan çöp konteynerlerinden yarı yarıya ucuza mal edilen ve kullanım ömrü daha fazla olan konteynerleri inceleyerek üretime katkı sağlayan personele emeklerinden ötürü teşekkür etti.

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi ‘Üreten Belediye’ vizyonuyla çalışmalarını sürdürüyor. İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 2 tip çöp konteyneri üretildi. Üstelik üretilen konteynerler satın alınan konteynerlerden hem yarı yarıya daha ucuz hem de malzeme kalitesi olarak daha kaliteli.  800 litrelik ve 400 litrelik olarak üretilen 2 ayrı prototipin önümüzdeki süreçte geliştirilmesi ve üretim kapasitesinin arttırılması amaçlanıyor. 

Üretim istenilen düzeye ulaştığında da İzmit Belediyesi artık tamamen kendi öz gücüyle imal ettiği çöp konteynerlerini kullanacak.  İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün Gültepe’deki şantiyesini ziyaret ederek üretilen çöp konteynerlerini inceledi, üretimde emeği geçen çalışanlara teşekkür etti. 


Haber Kaynak : İGF