Kocaeli Darıca’da gençlere yeni yaşam alanı

Kocaeli Darıca’da gençlere yeni yaşam alanı

13.02.2022 09:44:05 0
Kocaeli Darıca’da gençlere yeni yaşam alanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiralanan BİK binası ‘Darıca Gençlik Merkezi’ adı altında yeni bir kimlik kazanacak.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli’de Basın İlan Kurumu’na (BİK) ait Darıca Bayramoğlu’nda bulunan binayı 10 yıllığına kiralayan Büyükşehir Belediyesi, burayı ‘Darıca Gençlik Merkezi’ adı altında yeni bir kimliğe kavuşturacak.

Geçtiğimiz günlerde tadilat ihalesi yapılan yerle ilgili mekanik ve tesisat işleri yapan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda havuz pompaları, asansörler, hidrofor sistemleri gibi mekanik işlerde ilerleme kaydederek, yapının tüm elektrik işlerini de elden geçirdi.

Darıca Gençlik Merkezi’ni 5 yıldızlı otel konforuna getirecek çalışmalar kapsamında Antikkapı A.Ş.’nin bir markası olan Antik Köfte'nin de Darıca Gençlik Merkezi’nde de hizmet vereceğini belirten yetkililer, BİK binasının restoran bölümünü Antik Köfte olarak planladıklarını, ayrı bir giriş ile sahil tarafından halkın buradan hizmet almasını sağlayacaklarını söyledi.

Binanın geri kalan kısımları ise Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından kamp hizmeti verilmek koşuluyla sivil toplum kuruluşlarına, spor kulüplerine, derneklere ve benzeri kurumlara ücretsiz olarak tahsis edileceği kaydedildi.


Haber Kaynak : İGF