Kocaeli Darıca Gençlik Merkezi’nde tadilat çalışması yapılacak

Kocaeli Darıca Gençlik Merkezi’nde tadilat çalışması yapılacak

2.02.2022 10:53:54 0
Kocaeli Darıca Gençlik Merkezi’nde tadilat çalışması yapılacak

Kocaeli Büyükşehir tarafından 10 yıllığına kiralanan ve Darıca Gençlik Merkezi olarak kullanılacak BİK binasında onarım ve tadilatlar için ihale yapıldı.

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Basın İlan Kurumu’nun Darıca Balyanoz Koyu’ndaki sosyal tesislerini gençlik merkezi yapmak üzere 10 yıllığına kiralamıştı. Bölgedeki gençlere hizmet verecek olan Darıca Gençlik Merkezi tadilat çalışmaları ile onarılarak daha modern hale getirilecek. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından “Darıca Gençlik Merkezi Muhtelif Tadilatlar Yapım İşi” ihalesi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralanan Basın İlan Kurumu’nun Darıca Balyanoz Koyu’ndaki tesisleri Darıca Gençlik Merkezi adı ile Kocaeli gençliğine kazandırılıyor. 5 yıldır kullanımda olmayan sosyal tesiste birçok farklı alanda bakım ve onarım gerekiyor. Yapılan ihale sonucunda binanın iç cephe boyası, belirli alanların laminant parke ve seramik işleri, cam ve pencereleri ile çatı, asma tavan, silikon, dış cephe boyamaları gibi birçok muhtelif iş yapılacak. Yapılacak olan çalışmalarla merkez, gençlerin kullanımına ve diğer faaliyetlere hazırlanacak.


Haber Kaynak : İGF