KILIÇDAROĞLU BEYLİKDÜZÜ`NDE TEMEL ATMA TÖRENİNDE KONUŞTU

CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu 13 projenin temelini atmak için Beylikdüzü`ndeydi

BEYLİKDÜZÜ 16.10.2016 20:50:25
KILIÇDAROĞLU BEYLİKDÜZÜ`NDE TEMEL ATMA TÖRENİNDE KONUŞTU

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende 13 yeni merkezin toplu temeli törenle atıldı.

Törende bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu temeli atılan 13 projenin nasıl oluşturulduğu hakkında bilgiler verdi. Projeler kapsamında inşaatların yapılacağı Yakuplu Mahallesi'nin geçmişten bugüne kadar talihsizlikler yaşadığını ifade eden Başkan İmamoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı   Yakuplu mahallemiz geçmişten bugüne kadar tapu sorunuyla kronik sorunlar yaşayan bir mahallemiz. Mülkiyet sorunu hat safhada olan bu mahallemizde kamu hizmeti üretmekte ciddi anlamda zorlanıyoruz. Dolayısıyla standart çabanın biraz daha dışında çaba gösteriyoruz. Geldiğimiz günden bugüne kadar birçok adımlar attık, arazi tespitleri yaptık”

Belediyenin hizmet anlayışı konusuna da değinen İmamoğlu, ilçenin her bölgesine gereken hizmeti götürdüklerini ve bu hizmetleri ayırım yapmaksızın yaptıklarını söyledi. Temeli atılan 13 projenin bitiş tarihi hakkında açıklamalar yapan Başkan Ekrem İmamoğlu, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi Bizim için yereldeki hizmetteki kimdir, nerelidir, hangi partilidir bunların hiçbir önemi yok. Tam aksine en az oy aldığımız mahalle olmasına rağmen özel alaka gösterdiğimizi sizlerin huzurunda taahhüt etmek istiyorum. Temelini atıp unutmayacağız. Dolayısıyla sayın Genel Başkanım, sizlerin planlamaya nasıl değer verdiğinizi, sonraki süreçleri sıkı bir şekilde takip ettiğinizi bilerek okullarımız önümüzdeki eğitim dönemine hazır olacak. Diğer bahsettiğimiz tesislerin de her birinin süreci tanımlıdır. Finansmanı hazırdır, planlaması yapılmıştır. Maksimum bir buçuk sene içinde bütün tesislerin hepsinin bitirilip açılacağını taahhüt etmek istiyorum.”

İstanbullular CHP'li belediyeleri tercih ediyor”

Törene katılan ve bir konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP'li Belediyelerin İstanbullular tarafından tercih edilen ilçeler olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu konuşmasında Nefes almak için İstanbullu nerede CHP'li Belediye varsa oraya gider. Bizim Belediyelerin ağırlıkta olduğu yerlere İstanbullu gider. Sokaklarında rahat gezer, özgür insanlar görür, huzur içinde yaşar. Halka hizmet verirseniz, sempatiyle bakarsanız ötekileştirmezseniz niye suç işlesin insanlar. Belediye hizmetleri önemli belde huzurunu sağlamak için. Bizim görevimiz de ülkenin huzurunu sağlamaktır. Herkesin huzur içinde yaşadığı bir Türkiye`yi de inşa etmektir.” dedi.

Konuşmaların sonunda Türkü isimli otizmli üniversite mezunu bir genç, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na bir çiçek takdim etti ve sonra tüm protokolün katılımı ile 13 projenin toplu temeli atıldı.

Törende; Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu, Gürpınar Özel Eğitim Ortaokulu, Kavaklı Kapalı Spor Salonu, Megakent Camii, Hasırcılar Camii, Livaneli Özgürlük Parkı, Müzik ve Sanat Kursları Merkezi, Adnan Kahveci Emekli Lokali, Kavaklı Stadı tribün rehabilitasyonu ve spor kulüpleri hizmet binaları, Gürpınar Stadı tribün rehabilitasyonu ve yeni hizmet binaları, Adnan Kahveci Kreşi, Adnan Kahveci Mahallesi Muhtarlık ve Çözüm Merkezi, Büyükşehir mahallesi Muhtarlık ve Çözüm Merkezi, Kavaklı Mahallesi Muhtarlık ve Çözüm Merkezi'ni kapsayan toplu bir temel atma töreni yapıldı.