Kayseri Kocasinan'da Başkan Çolakbayrakdar'dan çat kapı ziyaret

Kayseri Kocasinan'da Başkan Çolakbayrakdar'dan çat kapı ziyaret

6.02.2022 17:01:33
Kayseri Kocasinan

Kayseri'de çat kapı ziyaretlerle ailelerin misafiri olan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu kez önceki dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile birlikte iki aileyi ziyaret etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çat kapı ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Çolakbayrakdar, Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile birlikte Yeşil ve Mithatpaşa Mahallesi’nde Kocasinanlıları evlerinde ziyaret ederek, hem hayır dualarını aldı, hem de gönüllerini fethetti.

Özellikle çocuklarla sohbet eden Taner Yıldız ve Başkan Çolakbayrakdar, aile fertlerinin yoğun sevgisiyle karşılaştı.

Ailelerin taleplerini dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, her fırsatta aile ziyaretlerini sürdürdüklerini belirtti. Ev ziyaretlerine büyük önem ve değer verdiklerine dikkat çeken Bakan Taner Yıldız ise “Evlatlarımızın Allah bahtlarını açık etsin, uzun ömürler versin. Yavrularımızın, vatana millete hayırlı evlatlar olmalarını diliyoruz. Her zaman birlikte olduğumuz vatandaşlarımızın daha huzurlu ve daha mutlu bir hayat yaşamaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin” dedi.


Haber Kaynak : İGF