İYİ PARTİ’YI SİLİVRİ’DE BAYKAL BULUŞTURDU

İYİ Parti Silivri İlçe Yönetimi ile İYİ Parti li muhalifler dört ay sonra ilk kez Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Ethem BAYKAL’ın verdiği iftar yemeğinde buluştu.

YURTTAN 29.03.2023 11:44:00
İYİ PARTİ’YI SİLİVRİ’DE BAYKAL BULUŞTURDU

 

İYİ Parti Silivri İlçe Yönetimi ile İYİ Parti li muhalifler dört ay sonra ilk kez Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı  ve Milletvekili Aday Adayı Ethem BAYKAL’ın verdiği iftar yemeğinde buluştu. 


İYI Parti İlçe Başkanı Gökhan CEYLAN, kongrede aday olan A. Refik BEK ve Varol KARADENİZ’in de bir araya geldiği iftar yemeğine çok sayıda il başkan Yardımcısı ve il yöneticisi de katıldı . 
İftara katılan 150 kadar parti yöneticisi , mahalle başkanı , delege ve üye hitaben konuşma yapan Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Ethem BAYKAL , İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, Geçmiş dönem ilçe başkanı A. Refik BEK ve ilçe başkan Adayı Varol KARADENİZ birlik beraberlik mesajları vererek, 14 Mayıs da yapılacak seçimin önemine vurgu yaparak, herkesin bu ucube sistemden bir an önce kurtulmak için çok çalışmak gerektiğini belirtti . 
İftara katılan Baykal, Ceylan , Bek ve Karadeniz iftara katılan partililere hitap ettikten sonra il başkan yardımcıları, il yöneticileriyle el ele tutuşarak birlikte birlik mesajı verdi.