İYGAD Başkanı Mert, Telat Çabuk`u Ziyaret Etti

İYGAD (İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği) Başkanı Mehmet Mert ve arkadaşları CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın saldırısına uğrayan Bizim Bakış Gazetesi İmtiyaz sahibi Telat Çabuk`u ziyaret etti.

BEYLİKDÜZÜ 24.12.2015 00:01:36
İYGAD Başkanı Mert, Telat Çabuk`u Ziyaret Etti

İYGAD (İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği)  Başkanı Mehmet Mert ve arkadaşları CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal''ın saldırısına uğrayan Bizim Bakış Gazetesi İmtiyaz sahibi Telat Çabuk'u ziyaret etti.

Başkan Mert, CHP İl Gençlik Kongresinde çekim yaptığı sırada CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal tarafından engellenen ve kamerası alıkonulan gazeteci Telat Çabuk' 'a geçmiş olsun” dileklerini sundu.

Büyük geçmiş olsun Telat Çabuk. Bu konuda ne gerekiyorsa İYGAD olarak yanındayız... Her ne kadar henüz İYGAD'a üye olmasan da olsun sen bir meslektaşımızsın ve yalnız değilsin bilesin. Eminim İYGAD üyesi birçok meslektaşım da aynısını düşünüyor... Tekrar geçmiş olsun.”

Sosyal medyadaki hesabından olayı kınadığını yukarıda yer alan  paylaşımıyla ifade eden İYGAD Başkanı Mehmet Mert;  ne gerekiyorsa dernek olarak yardımcı olacaklarını belirtti.

Bizim Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Telat Çabuk da kendisini yalnız bırakmayan Başkan Mehmet Mert ve arkadaşlarına teşekkür etti "sizin nezdinizde tüm İYGAD üyelerine şükranlarımı sunuyorum" ” ifadelerini kullandı.