İYGAD 10 Ocak` 'a Hazırlanıyor

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Yürütme Kurulu, bu haftaki toplantısını Silivri Taraça Kafe`de gerçekleştirdi.

BEYLİKDÜZÜ 26.12.2015 19:45:27
 İYGAD 10 Ocak`

Altı gündem ile toplanan yürütme kurulu üyeleri, 3 konuyu daha gündem ilave etti. Başkan yardımcılarının, sorumlu olduğu komisyonlarla birlikte önümüzdeki günlerde yapacağı toplantılar konuşuldu. Beylicium AVM'de İYGAD merkez ofisinin kurulmasına yönelik sunum dosyası hazırlandı. Yetkililerle görüşmeler yapıldıktan sonra dernek merkezinin yeri önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

 

İKİ ÜNLÜ İSİM KONUŞMACI OLACAK

 

Öte yandan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili seminer programı değerlendirildi. Beylikdüzü-Avcılar hattında bir konferans salonunda seminer programı düzenlenecek. Yaygın basında ünlü iki isim seminere konuşmacı olarak katılacak. Gazeteciliğin dünü, bugünü ve yarını üzerine söyleşi yapılacak.

 

İYGAD ÜYELERİNE İNDİRİM

 

İYGAD üyelerine yönelik çeşitli kuruluşlar ile yapılan indirim görüşmeleri bu hafta da devam etti. İstanbul'da birçok işletmede indirimli seçeneklerden faydalanması baz alınan İYGAD üyeleri için sağlık kuruluşları da teklifte bulunuyor. Bahçelievler Can Tıp Merkezi 20, Medicalpark Hastaneleri Silivri Şubesi 20 ve Baca Döner Beylikdüzü 20 oranında İYGAD ile anlaşma yapacak firmalar arasında yerini alıyor.