İmamoğlu Basın Karşısında Şeref Sözleri Verdi

CHP` nin Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu gazetecilerle biraraya geldi.

BEYLİKDÜZÜ 21.02.2014 21:38:20 0
İmamoğlu Basın Karşısında Şeref Sözleri Verdi

Meşale Restaurant' ta gerçekleşen toplantıda konuşan Ekrem İmamoğlu, yerel basının bölge için öneminin büyük olduğuna işaret ederek, dört yılı aşkın süredir yürüttüğü ilçe başkanlığı döneminde bölgede görev yapan yerel basın mensuplarının kendisine çok katkısı olduğunu belirtti ve bu konuda şunları söyledi:

 

"Yerel basının önemini ve değerini çok iyi biliyoruz. Bölgemizde yerel gazeteciliğin hemşehrilik duyguları güçlendikçe daha güçlü olacağına inanıyorum. Belediye Başkanı olunca da aynı hisleri taşıyacağım. Bu konuda üzerime düşeni yapacağımdan şüpheniz olmasın. Mutlaka yerel gazeteciliği destekleyeceğiz. Bizim kuracağımız sistem ile sizlerle ortak kültür oluşturmayı sağlayacağız."

Karşı tarafın görüşü alınmadan, soru sorulmadan yapılan haberlerin doğru olmadığını, gerçeği yansıtmadığını düşündüğünü sözlerine ekleyen Ekrem İmamoğlu, yerel gazeteciliğin evrensel etik ilkelerle yapılması gerektiğini söyledi.

İmamoğlu, kendisinin Beylikdüzü'nde hangi mahallede neye ihtiyaç duyulduğunu tek tek bildiğini söyledi ve "Beylikdüzü'nün her noktasına hangi hizmetin gitmesi gerektiği konusunda tamamen donanımlı birikimli bir anlayışımızla 25 yıllık bir projeksiyonla seçime hazır olduğumuzu belirmek isterim."dedi.

 

İŞTE İMAMOĞLU ŞU KONULARDA ŞEREF SÖZÜ VERDİ

* "Biz bugün vatandaşların arasında sabahın saat 06.00 sından gecenin 24.00 üne kadar samimi duruşla siyaset yapıyorsak, Belediye Başkanı olduğumuz günden itibaren aynı samimiyeti göstereceğimiz konusunda şeref sözü veriyoruz."

* "Sizinle ilgili sorunları nasıl konuşuyorsak, vatandaşımıza da diyoruz ki; oluşturacağımız diyalog masaları vasıtasıyla mutlaka her sorunuzla ilgileneceğiz. Belediyemizde, her hemşehrimizin sorunlarını dile getireceği, tarafları bir araya getirecek diyalog masası olacak. Hukuk şemsiyesi altında, kimseyi kayırmadan, ayrımcılık yapmadan sorunların çözülmesini sağlayacağız. Diyalog bizim için vazgeçilmez bir kavram ve bu konuda da şeref sözü veriyoruz."

* "Belediyede yapılan Meclis toplantılarının herkes tarafından çok rahat izlenebileceğini bu konuda bilgi aktarımının doğru yapılacağını şeffaf olma konusunda şeref sözü veriyoruz."

Belediye Başkanı olduğu andan itibaren çalışanlar arasında ayrım yapmayacaklarını ve Belediye bünyesinde kimsenin ekmeğine hiçbir kimsenin müdahale etmesine asla ve asla fırsat vermeyeceklerini de belirten İmamoğlu; "Arkadaşlarımızın daha iyi ortamlarda çalışmasının mücadelesini vereceğiz. 5 yılın sonunda, belediyede çalışan arkadaşlarımız için "Belediyenin 50 yılına imza attılar" denilecek. Belediyede çalışan kardeşlerimin bundan asla şüphe etmemesini istiyorum" dedi.

43 yaşında olduğunu ve 23 yıldır Beylikdüzü'nde yaşadığını, ilçede yaşayan vatandaşlarla aynı kaderi paylaştığını söyleyen İmamoğlu;

* "Bana oy versin veya vermesin kalbini kazanamayacağım hemşehrim yok. Herkesin kalbini kazanacağıma şeref sözü veriyorum ve bunu başaracağım göreceksiniz."

Ekrem İmamoğlu konuşması "İnşaallah önümüzdeki dönem Beylikdüzü için İstanbul ve Türkiye'de en bahsedilir, en kalite ve nitelikteki hizmetlerin verildiği, işsizliğin en az konuşulduğu, sanatçının, eğitimcinin, edebiyatçının, sporcunun ve birçok değerin vitrine konulduğu; yani Belediye Başkanı'nın vitrinde durduğu bilbordlarda afişlerde boy gösterdiği ortamlarda değil, aksine Beylikdüzü'nün gerçek değerlerinin vitrine koyulduğu, onların öne çıkarıldığı bir dönemde buluşmak üzere hepinize saygılarımı sunar, geldiğiniz için teşekkür ederim." diyerek tamamladı. 

(www.beyhaber.com )