İLGÜZ`DEN GAZETECİLERE KAHVALTI

Gazeteciler Maya Restaurant`ın güleryüzlü sahibinin daveti üzerine kahvaltıda biraraya geldi

ARŞİV 25.10.2014 10:57:56
İLGÜZ`DEN GAZETECİLERE KAHVALTI

YBBD (Yerel Basın Birliği Derneği) Genel Başkanı Nezir Karayün'ün koordine ettiği kahvaltıya çok sayıda basın mensubu iştirak etti.

Neşe içinde geçen kahvaltıda konuşma yapan İlgüz, yerel basının önemine vurgu yaptı ve şu ifadelere yer verdi:

"UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ETMELİYİZ"

İstanbul'un en nezih ilçelerinden birinde ikamet ediyoruz. Bu güzel ilçe için hem Sivil Toplum Kuruluşu (KAI Derneği), hem de işadamı olarak yerel basınımızı desteklemeye devam edeceğiz. Çevre ilçelerimizde yaşanan olumsuzluklar çok şükür ki ilçemizde yaşanmıyor ancak bazı okullarımızın çevresinde, uyuşturucu satıldığı şeklinde duyumlar almaktayız. Bu konu hem ilçemiz hem de ülkemiz için çok önemlidir. Uyuşturucu ile hep birlikte mücadele edip, gençlerimize sahip çıkmalıyız. Her ay kahvaltılı toplantıda siz basın mensuplarını ağırlamak istiyoruz. Amacımız; ilçemizin ve bölgemizin sorunlarını konuşmak ve çözüm önerilerinizi dinlemektir. Kahvaltıya katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum.

"BİZ BİR AİLEYİZ"

İlgüz'den sonra söz alan YBBD Genel Başkanı Nezir Karayün, KAI Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine kahvaltılı toplantı için teşekkür etti ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Yerel Basın Birliği Derneği bir aile derneğidir. Tüm üyelerimizle birlikte biz büyük bir aileyiz. Beylikdüzü' nün ciddi manada hizmete ihtiyacı var. Beylikdüzü'nde ve bölgemizde yerel basının önemi çok büyüktür. Bizlere değer veren tüm yerel basın dostlarıyla birlikte Beylikdüzü'nün eksiklerini tespit edip ilgili makamlara ulaştırarak, daha yaşanılır bir Beylikdüzü hedeflemekteyiz. Yerel yönetime çok büyük iş düşüyor. Beylikdüzü'nde yapılacak her güzel hizmeti alkışlayıp, olumsuzlarının da karşısında olacağız. Bunların takipçiliğini de gece gündüz durmadan çalışan benim çok değerli meslektaşlarım yerel basın mensupları olacaktır. Kahvaltımıza katılan ve ilçemizle ilgili görüş bildiren tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. "

NEZİH MEKANDA KAHVE KEYFİ

Kahvaltı sonrası güzel havadan da faydalanan basın mensupları, muhteşem manzaraya sahip Maya Restaurant' ın bahçesinde kahve keyfi yaptılar.