İBB Hıdırellezi Darülaceze' de Büyüklerimizle Birlikte Karşıladı

İstanbul Darülaceze Şube Müdürlüğü, düzenlenen bir törende baharın gelişini sakinleri ve çalışanlarıyla coşkuyla kutladı.

YURTTAN 6.05.2023 17:11:00 0
İBB Hıdırellezi Darülaceze

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Darülaceze Şube Müdürlüğü tarafından Toprağın bereketlenmesini, baharın gelişini ve doğanın canlanmasını ifade eden Hıdırellez kapsamında bir program düzenlendi. 

 

Kayışdağı kampüsünde çalışanların ve sakinlerin katılımı ile gerçekleşen programda; sakinler ve çalışanlar müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Etkinliğe katılan sakinlere yapılan ikramlarla beraber,  çalışanlar ve personel ateş başında marshmallow kızartarak keyifli vakit geçirdiler.

 

Darülaceze' de hayatlarını sürdüren büyüklerimizle tek tek ilgilenen ve hal - hatır soran İBB Sağlık Daire Başkanı Dr. Önder Yüksel Eryiğit "İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Darülaceze Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde bolluğun ve bereketin müjdecisi Hıdırellez Şenliğini orada kalan sakinlerimizle coşkulu bir şekilde kutladık. Onlara sağlık dolu bir yaşam diliyorum." ifadelerini kullandı.