Hendek'de hakem rezaleti 3-3

Hendek

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Sinopspor ,Hendekspor takımları Sakarya Hendek Atatürk Stadında karşı karşıya geldi.

 

Ligin 23.Haftası Küçükçekmece Sinopspor deplasmanda karşılaştığı Hendekspor maçında hakem skandalı yaşandı. İki penaltı,2 kırmızı kartla ve müsabakanın uzatma dakikalarında 90+ 13'de  tartışmalı şekilde penaltı golü ve kırmızı kartları ile Hendek'de hakem rezaleti 3-3
Sakarya Hendek Atatürk  Stadı' nda haftanın önemli maçını Zonguldak bölgesinin Umut Kılıç, İlknur Ülker, Gökhan Apaydın hakem üçlüsü yönetti. .

Soğuk ve yağmur altında oldukça zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmadan galip çıkmadı. Adeta gol düellosu şeklinde geçen müsabaka karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi.
Küçükçekmece Sinopspor, 13.dakikada İlyaz'ın  golü ile 1-0 öne geçti. Bu gole Sakarya Hendekspor, 30. Dakikada Tolga'nın penaltı golü ile cevap verince skora denge geldi  Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1  sona erdi.
İkinci yarıya da istekli başlayan İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Sinopspor, 59.Dakikada Sakarya Hendek Sporlu oyuncu topa elle müdahale edince karşılaşmanın hakemi Umut Kılıç penaltı noktasını gösterdi. Sarı-lacivert takımıda topun başına geçen Okan topu ağlara yollayarak skoru 2-1 yaptı.
Kalesinde gördüğü golden sonra gol ve goller için misafir takım kalesine sağlı sollu ataklar geliştiren Sakarya Hendekspor 65. Dakikda Erdal'ın şık golü ile 2-2 yaparak skora yeniden eşitliği getiren Mavi-beyazlılar, maçı bırakmaya niyetli olmadığını gösterdi.
Küçükçekmece Sinopspor ,75.Dakikada İlyaz  ile bir kez daha öne geçmenin sevincini yaşadı 3-2. Maçın bu skorla biteceği beklenirken 90+13 tartışmalı şekilde verilen penaltıyı ev sahibi takımda Ümit'in attığı gole skoru 3-3’e getirmenin sevincini yaşadı. Sakarya Hendek spor'da Erdal,Küçükçekmece Sinopspor ise Mert kırmızı kart gören oyuncular oldular. Bu  dakikadan sonra başka gol olmayınca maç 3-3 sona erdi.  
Bu skorla Küçükçekmece Sinopspor 52, Arifiye Kalaycıspor 53 ve 55 puan ile Çorluspor 1947  23.Haftayı kapatmış oldu.
HABER / Yılmaz AKTEPE