Hatice Bozdağ AK Parti' den Aday Adayı Oldu

AK Parti Büyükçekmece İlçe eski Başkanı MKYK üyesi Hatice Bozdağ, AK Parti’den İstanbul 3.Bölge milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

POLİTİKA 23.03.2023 08:03:00 0
Hatice Bozdağ AK Parti

 

14 Mayıs 2023 tarihinde  yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde 28. Dönem AK Parti İstanbul 3.Bölge milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan Hatice Bozdağ " İstanbul’u ve 3.Bölgemizi en iyi şekilde temsil etmek, AK davamızın ve vatandaşlarımızın hizmetkârı olmak için yola çıktım” dedi.

AK davamızın ve vatandaşlarımızın hizmetkârı olmak için yola çıktım

Uzun yıllardan Ak Parti'nin her kademesinde görev alan Bozdağ,  açıklamasına şöyle devam etti:  “Dünya Lideri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la aynı gün başvurumu yapmış bulunmaktayım. Değerli vatandaşlarımız İstanbul’umuzu ve 3.Bölgemizi en iyi şekilde temsil etmek, AK davamızın ve vatandaşlarımızın hizmetkârı olmak için yola çıktım. Bu kutlu yürüyüşle birlikte ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 yılı hedeflerine taşımak adına var gücümüzle çalışacağız.

Bu mücadelede elini taşın altına koyan tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Geniş bir istişare ile değerlendirmeleri yapacak olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere partimizin tüm kurullarına Cenab’ı Allah’tan kolaylıklar diliyorum. "


Anahtar Kelimeler: Hatice Bozdağ Parti' Adayı