Halis Kahriman DEVA Partisi’ nden Aday Adayı!

İş İnsanı Halis Kahriman DEVA Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu.

YURTTAN 15.03.2023 23:58:00 0
Halis Kahriman DEVA Partisi’ nden Aday Adayı!

 

1990 yılından bu yana İstanbul’ da ticaretle uğraşan İş İnsanı Halis Kahriman DEVA Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu.

İş İnsanı Halis Kahriman 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak TBMM 28.Dönem Milletvekili seçimleri için DEVA Partisi' nden İstanbul 3. Bölge milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı binası önünde bir konuşma yapan Kahriman ; "Esenyurt’ un, İstanbul’un ve Türkiye’ nin sıkıntı ve sorunları var ama hiç kimse merak etmesin bütün bunların üstesinden gelecek DEVA sı var DEVA sı” ifadelerini kullandı.

 

İki yıl önce almış olduğu DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanlık görevinden ayrıldığını ve TBMM 28.Dönem Milletvekili seçimleri için DEVA Partisi aday adayı olduğunu açıklayan Kahriman “TBMM de Esenyurt’ u temsil eden bir vekil yok. STK lılar ve vatandaşlarımız parlamentoda bir vekillerinin olmasını istiyorlar.” 

 

 

“Manevi desteklerinizi bekliyorum”

"Bu evladınıza, bu kardeşinize şimdiye kadar sahip çıktınız, inanıyorum ki sahip çıkmaya da devam edeceksiniz beni yalnız bırakmayacağınıza yürekten inanıyorum. Hepinizden destek bekliyorum.” 


Anahtar Kelimeler: Halis Kahriman Partisi’ Adayı!