GÜZELCESPOR’DAN DAYANIŞMA GECESİ

Birinci Amatör Ligde mücadele edecek olan Güzelcespor, düzenlediği Dayanışma gecesinde yoğun katılım oldu.

YURTTAN 29.09.2022 22:15:00
GÜZELCESPOR’DAN DAYANIŞMA GECESİ

 

Birinci Amatör Ligde mücadele edecek olan Güzelcespor, düzenlediği Dayanışma gecesinde yoğun katılım oldu. Ova Restaurant’ta gerçekleşen gecede konuşan Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz, "Yeni sezonda üst lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

 

CANBAZ'DAN TEŞEKKÜR

 

Dayanışma gecesinde konuşan Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz, "Bu sene iyi bir takım kuruyoruz. İnşallah bir üst tura çıkacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde yer alıyoruz. Ben burada olan herkese teşekkür ederim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Güzelcespor'a ciddi destekleri olmuştur. Bizler tribin konusunda da kendilerinden destek istiyoruz" dedi.

 

AKGÜN'DEN TRİBÜN SÖZÜ

 

Güzelcespor'a tribün sözü veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Tamer başkan tribin yeterli değil dedi. Batı tarafına güzel bir 700 kişilik ilave bir tribün yapalım. Proje hazır. Altına da 20-25 tane dükkan çıkıyor. Dükkanların parasıyla biz oraya tribün yaparız. Büyükçekmece ilçesi sportif faaliyetleri arasında İstanbul'da en zengin ilçe. Su sporları, basketbol, voleybol, güreş aklınıza ne gelirse. Şampiyonlar çıkartıyoruz. Bu şekilde ailece spor kulübünün gecelerine müsabakalarına katılan destekleyen bir nolu kulüpte Güzelcespor'dur" dedi.

HEP BİRLİKTE DESTEK OLALIM

 

Birlik ve beraberliğin Büyükçekmece'de en üst seviyede olduğunu belirten Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, “Bir mahallede bu kadar birlik ve beraberliğin oluşturulduğuna çok az şahit oldum. Bu ortamın bir parçası olduğum için de çok mutluyum. Bu birlik ve beraberlik duygusunun ülkemize de hakim olmasını diliyorum. Yolun daha başında Güzelcespor. İnşallah önce Süper Amatöre, oradan da aynı ruhla BAL’a yükselirler. Bizler de hep birlikte destek olalım.” şeklinde konuştu.

 

Dayanışma gecesine Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Çatalca Belediyespor Kulüp Başkanı Lokman Naroğlu, Büyükçekmece Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Baycan, Güzelce Mahalle Muhtarı Sevil Günay, Büyükçekmece Belediyespor Yönetim Kurul Üyesi Atilla Hamzaçebi ve Hüseyin Kaya katıldı.

KAYNAK : www.merkezsiyaset.com


Anahtar Kelimeler: GÜZELCESPOR’ DAYANIŞMA GECESİ