GÜZELCE İKİ YENİ TESİSE KAVUŞUYOR

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Güzelce'de yapımı devam eden Güzelce Mahallesi Pazar Yeri ve Sosyal Tesis inşaatını denetledi

BÜYÜKÇEKMECE 31.03.2016 10:34:00
GÜZELCE İKİ YENİ TESİSE KAVUŞUYOR

Güzelce halkına hem sosyal anlamda, hem de kapalı pazar yeri olarak hizmet verecek olan "Pazar Yeri ve Sosyal Tesis" inşaatını teknik ekibiyle birlikte denetleyen Başkan Akgün, çalışmalar tamamlandığı zaman Güzelce halkının modern bir tesise kavuşacağını söyledi.

Tam teşekküllü pazar ve sosyal tesis

Her türlü faaliyetin yer alacağı sosyal tesiste Güzelce halkının rahatlıkla zaman geçirebileceğinin altını çizen Başkan Akgün, “Güzelce’mizin nefis manzarası eşliğinde zamanı güzel değerlendirmek isteyen herkes buraya akın edecektir” dedi. Güzelce halkının büyük ihtiyacı olan kapalı pazar yerinin kısa zamanda tamamlanacağının müjdesini veren Başkan Akgün, “Bölge halkının her türlü ihtiyacına yanıt verecek olan pazar yerini en kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz. Halkımızın keyifle alışverişi yapabileceği bir tesisi hayata geçiriyoruz" dedi.

Önce insan!

Başkan Akgün yapılan çalışmalarda önce vatandaşların huzur ve mutluluğuna öncelik verdiklerini belirterek bu konuda şunları söyledi “Ekibimle birlikte altına imzamızı attığımız her çalışmamızda önce halkımızın istek ve taleplerini göz önüne alıyoruz. Halkımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda alınan kararlarla birlikte çalışmalarımıza start veriyoruz. Biz önce insan dedik”