Güngör Çerman Rize` de Toprağa Verildi

Bir süredir tedavi gördüğü Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde hayatını kaybeden Tad-Doy Unlu Mamulleri İşletmesi`nin sahibi Güngör Çerman memleketi Rize'de toprağa verildi.

BEYLİKDÜZÜ 6.07.2016 20:54:58 0
Güngör Çerman Rize` de Toprağa Verildi

Yakalandığı hastalıkla bir süre mücadele eden ancak vermiş olduğu yaşam savaşında yenik düşen Güngör Çerman için Salı günü Gürpınar Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Beylikdüzü İlçe Müftüsü Eyyüp Demir' in kıldırdığı namazda Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul eski milletvekili Süleyman Çelebi, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı T.Taşkın Özer, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı A.Ali Aydın, Çerman’ın ailesi, meslektaşları ve vatandaşlar saf tuttu.

Daha sonra Çerman'ın cenazesi defn edilmek üzere  memleketi Rize'ye bağlı Çayeli ilçesinin Sarısu'ya götürüldü.

Beylikdüzü Ekmek Üreticileri Dernek Başkanı Güngör Çerman 06 Temmuz 2016 Çarşamba günü Rize Çayeli Sahil Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Sarısu köyü aile kabristanlığına defnedildi.

 

BAŞKAN İMAMOĞLU YOL ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKMADI

Doğduğu topraklara defnedilen Güngör Çerman'ı Beylikdüzü Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Beylikdüzü ilçe Başkanı ve bazı partili dostları, ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı.

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ve İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu da Çerman'ın Sarısu'da ebediyete intikali esnasında Sarısu köyüne geldi.

60 yaşında aramızdan ayrılan Güngör Çerman evli ve 2 çocuk sahibiydi.

Çerman'a gani gani rahmet, ailesi, dost ve akrabalarına baş sağlığı ve sabır dileriz.

Oğuz CEVHER

www.beyhaber.com