Girişimciler Sertifikalarını Törenle Aldı

GİFDER ve AREV işbirliği ile düzenlenen KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimine katılan kursiyerlere sertifikaları törenle takdim edildi.

BEYLİKDÜZÜ 29.07.2017 22:49:31
Girişimciler Sertifikalarını Törenle Aldı

 

Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, KOSGEB İkitelli Müdürü Özay Cebeci, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Bir İnsan Bin İnsan Proje Koordinatörü Nuray Olur, Eğitimci-Öğretim üyesi Orhan Akbulut,GİFDER Yönetim Kurulu üyesi Yunus Bostancı ve kursiyerlerin katıldığı törende AREV Yönetim Kurulu Başkanı Yük.Müh. Vehbi Orakçı, Eğitimci Orhan Akbulut ve Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur konuşma yaptılar.

 

 

AREV Yönetim Kurulu Başkanı Orakçı, Vakfın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi ve bu tür hizmetlere her zaman hazır olduklarını girişimcilik sertifikası alan kursiyerleri tebrik ettiğini ifade etti.  KOSGEB İkitelli Müdürü de KOSGEB ile ilgili bilgiler verirken, ilçe Kaymakamı Mehmet Okur girişimciliğe önem verilmesi gerektiğini girişimcilerin sayısının artması gerektiğini  bu nedenle insanlarımızın girişimciliğe yönelmesini beklediklerini ve arzu ettiklerini söyledi.

 

Konuşmaların ardından sertifikaları girişimci kursiyerlere takdim edildi.