Geleceğin Futbol Yıldızları Küçükçekmece Altınordu Futbol Okulu 'nda Yetişiyor

Türkiye'nin en büyük futbol akademisi için dev adımlar atan Altınordu Spor Kulübü, Küçükçekmece Sefaköy'de Futbol Okulu açtı.

SPOR 4.07.2022 18:56:00
Geleceğin Futbol Yıldızları Küçükçekmece Altınordu Futbol Okulu


Türkiye'nin en büyük futbol akademisi için dev adımlar atan Altınordu Spor Kulübü, Küçükçekmece Sefaköy'de Futbol Okulu açtı. Geleceğin Futbol yıldızlarını yetiştir

mek için açılan Altınordu Küçükçekmece Sefaköy Futbol Okulu Ergün Albayrak ve Erdal Albayrak koordinatörlüğünde Sefaköy Nihat Yüceur Spor tesislerinde çalışmaları sürdürüyor.
Altınordu Futbol Okulu hakkında bilgiler aktaran Koordinatörü Erdal Albayrak açılan futbol okulu ile ilgili şunları söyledi; “Küçükçekmece’de iyi birey, iyi vatandaş ve iyi futbolcular yetiştireceğiz. Küçükçekmece Sefaköy 'de yetenekli çocukları tespit edip, uzun soluklu bir eğitim süreciyle, öncelikli olarak iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu olmaları için çalışacağız. Hedefimiz yetenekli ve karakterli oyuncular kazandırmak” Hafta sonları deneyim ve tecrübeli hocalarımızı Cevher  Yılmaz ve Mustafa Ekrem yönetiminde Sefaköy Nihat Yüceur Spor tesislerinde 9:30- 13:30 saatleri arası C.tesi -Pazar günleri olmak Altınordu Spor Kulübü, Küçükçekmece Sefaköy'de Futbol Okulu haftada sonu 2 gün gerçekleştirdiği antrenmanlarla  yılın  12 ay boyunca devam edecek. 4-16 yaş arası öğrencilere futbolu sevdirerek spor yapmalarını sağlayacaklarını belirten Albayrak ,futbol potansiyelini ön planda tutarak, genç yetenekleri Altınordu ve Türk Futboluna kazandırmak olduğuna değindi.


HABER / Yılmaz AKTEPE