Gaziantep'te Başkan Şahin Zara ile düet yaptı

Gaziantep'te Başkan Şahin Zara ile düet yaptı

12.12.2021 10:52:03
Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Zara ve Oğuzhan Koç’un sahne aldığı halk konserlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Zara ile birlikte düet yaptı.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 100’üncü Yılı Etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla, Gaziantep Valiliği, Gaziantep’i Geliştirme Vakfı’nın (GAGEV) koordinasyonunda, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı organizasyonunda 25 Aralık Halk Konserleri sürüyor.

Halk Müziği Sanatçısı Zara ve Oyuncu-Müzisyen Oğuzhan Koç, Gazi şehirli hayranlarıyla buluştu.

Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nun da gerçekleşen konser, gençlerin yoğun ilgisini gördü. Oğuzhan Koç’un popüler şarkılarıyla coşan salon, Zara’nın seslendirdiği türkülerle hem eğlendi hem de Neşet Ertaş, Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses şarkılarına eşlik ettiler. Konserin sonunda sahneye çıkan Başkan Fatma Şahin, Zara ile beraber “Bahçelerde Mor Meni” türküsünü söyledi.

Konserlerin sonunda Başkan Şahin ve Gaziantep Valisi Davut Gül günün anısına sanatçılara kutnudan yapılan ay yıldızlı atkı ve çiçek hediye etti.


Haber Kaynak : İGF