Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi hız kesmeden devam ediyor!

Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi hız kesmeden devam ediyor!

YURTTAN 13.06.2023 14:13:00 0
Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi hız kesmeden devam ediyor!

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener ve beraberindeki heyet ile birlikte 20 Ocak 2023 tarihinde temeli atılan ve inşaatına başlanan Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Türkiye’nin en büyük eğitim kampüslerinden biri olma niteliği taşıyan Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi’nin hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Prof. Dr. Yüksel, bu güzide eserin ülkemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

"Bu güzide proje ile Esenyurt ve İstanbul’a 10 bin 400 öğrencinin faydalanabileceği, öğrencilerin kendilerini akademik, sosyal, kültürel alanda geliştirebileceği imkanlara sahip olan bir eğitim kampüsünü Cumhurbaşkanımız sayesinde milli eğitim bakanlığımız ile birlikte kazandırıyoruz. İstanbul’u eğitimdeki başarısı, gelişmişliği ve performansıyla ülkemize öncülük eden bir şehir yapmaya gayret ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Eğitimde Türkiye Yüzyılı! Cümlesine vurgu yapan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer; “Cumhurbaşkanımızın temelini atmış olduğu Türkiye'nin en büyük eğitim kampüsü, ülkemizin gelecek vizyonuna ayna tutan bir projedir.” açıklamalarında bulundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cüneyt Yüksel’e alanda bilgilendirme yapan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer “ Avrupa’nın en büyük ve en donanımlı “Eğitim Kampüsü” Esenyurt İlçesinde hayata geçiyor” ifadelerini kullandı.

Yüksel "Milli eğitim tarafından yapımına başlanılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli kısa süre önce atılan projenin yeni yıla yetiştirilmesi hedefleniyor" diyerek konuşmasını tamamladı.