ERDOĞAN AKAN’A TAM DESTEK

Uzun yıllardır AK Parti’de siyaset yapan ve bölgenin tanınan işadamlarından olan Erdoğan Akan, 31 Mart yerel seçimleri için belediye meclis üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

YURTTAN 3.02.2024 22:42:00
ERDOĞAN AKAN’A TAM DESTEK

 

Uzun yıllardır AK Parti’de siyaset yapan ve bölgenin tanınan işadamlarından olan Erdoğan Akan, 31 Mart yerel seçimleri için belediye meclis üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

 

Ardahan Kültür Evi’nde hem aile büyüklerini hem de bölgenin siyasetçi ve iş adamlarını ağırlayan Akan, AK Parti’nin Esenyurt’ta zaferi için sahada olacaklarını ifade etti. 
AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erdoğan Akan, konuşmasında sahada olan deneyimleri ile AK Parti’nin 31 Mart seçimlerinden güçlü bir şekilde çıkması için çalışacağını belirtirken, “Biz güçlü bir aileyiz. Her zaman sahada olduk, yine olacağız. Ben kendim siyasette çalışmalar başladığı zaman sahada çalışır sonra işime giderdim. Ben de ailemin desteği ve dört yıldan bu yana sahalarda olmanın verdiği güçle bu yola çıktım. İçimizden biri bir ağabeyimiz Hamit Öncü aday oldu. Bizler de onun yanındayız. Biz güçlü bir aileyiz, büyük bir aileyiz diyerek yola çıktık” ifadelerini kullandı. 

 


Çifti başarılar diledi


Ardahanlı bir ismin adaylık yoluna çıkmasından memnun olduğunu ifade eden Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi, “Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Ardahanlı hemşehrilerimizi bizleri temsil ederken mecliste görmek bizleri mutlu ediyor. İnşallah kazanır diyerek hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” şeklinde konuştu. 


Süleymanoğlu, “Gençlerin önünü açmalıyız”


Geçmiş dönem Esenyurt Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Gürbüz Süleymanoğlu siyasette gençlerin aktif olması gerektiğini vurgulayarak, “Ben Esenyurt’ta üç dönem belediye başkan yardımcılığı, meclis üyeliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundum. AK Parti’nin bizde emeği çok. O nedenle buradayız ve hiçbir yere gitmeyeceğiz. Bu süreçte de tüm gücümüzle belediye başkan adayımızın, ilçe başkanımızın ve Erdoğan kardeşimizin yanında yer alacağız. Benim en büyük arzum siyasette gençleri görmektir. O nedenle de bir ağabeyleri olarak her zaman onların destekçisiyim. Gençlerin önünü açacağız. Bize düşen budur” şeklinde konuştu. AK Parti adayı Hamit Öncü’ye destek vereceğini ifade etti. 

 


Özer, “Her kapıya gideceğiz” 


Programda konuşan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, 31 Mart seçimlerinde sahadaki çalışma ve gayretlerin sonuçlara olan etkisinden bahsederken, “Erdoğan kardeşim ile hakikaten bir ağabey kardeş hukukumuz var. AK Parti Esenyurt’ta özellikle Ardahanlı ve Karslı hemşerilerimiz önemli görevler alıyorlar. Hem mecliste hem de parti teşkilatımızda Kars – Ardahan yöremizden birçok arkadaşımızla çalışıyoruz. 2019 yılındaki seçimlerde Esenyurt’tan aday dışarıdan geldi şeklinde söylemler olmuştu. Bu dönemde Hamit Öncü gibi hem belediye başkanlığı hem de il genel meclis üyeliği yapmış tecrübeli bir ağabeyimiz ile yola çıktık. Bizde teşkilat olarak kendisinin yanındayız. Her kapıya giderek projelerimizi anlatarak birlikte AK Parti’ye kazandırıp 1 Nisan sabahı da belediye başkanımızı o koltuğa oturtup Esenyurt’a hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 


Öncü, “Yarım kalan işleri tamamlayacağız”


Son konuşmacı olarak mikrofona gelen AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, geçmiş dönemlerde Kıraç Belediye Başkanı olarak tamamlayamadığı projeleri Esenyurt’ta hayata geçirmenin heyecanını yaşadığını dile getirerek, “İlk belde belediyeler kapatıldığında tüm başkanları AK Parti il başkanlığına çağırmışlardı. Bana dediler sen ne görev istersin diye bende “AK Parti mahalle teşkilatlarından il başkanlığına kadar bir çaycı bile lazım olursa Hamit Öncü orada olacak” demiştim. Biz dava adamıyız. Bize ne görev verilse biz onu yerine getiririz. Geçmiş dönemde hem Necmi Kadıoğlu hem de Ali Murat Alatepe başkanlarımız Esenyurt’a önemli hizmetlerde bulundu ancak son beş senede bir fetret devrinin yaşandığını görüyoruz. Çok ciddi serzenişler var işte biz yarım kalan tüm projeleri gerçekleştireceğiz. Geçmişte benim içimde uhde kalan bazı projeler vardı şimdi bu projelerimizi gerçekleştirme imkânımız olacak” şeklinde duygularını özetledi.


Anahtar Kelimeler: ERDOĞAN DESTEK