Engin Altay ve Kemal Çebi' den Şampiyon takıma ziyaret

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi , Bölgesel Amatör Lig 11’inci grubu şampiyon olarak  tamamlayıp 3. Lige yükselen Küçükçekmece Sinopspor kulübüne tebrik ziyaretinde bulundu.

SPOR 25.04.2023 23:29:00 0
Engin Altay ve Kemal Çebi

 

Küçükçekmece Halkalı Sosyal Tesislerinde, 3. Lige yükselen Küçükçekmece Sinopspor futbolcuları, teknik ekibi ve takım yönetimiyle buluştu. CHP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Engin Altay ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi Bölgesel amatör ligde İki sezondur üst üste  şampiyonu olup Profesyonel 3. Lige yükselen Sarı-lacivertlileri şampiyonluğundan dolayı tebrik etti.

Sezon başından bu yana takıma olan inançlarının tam olduğunu dile getiren Küçükçekmece Sinopspor “bu sezon şampiyonluk parolasıyla çıktıklarını ifade eden Başkanı Orhan“ Biz yola çıkarken şampiyonluk parolasıyla çıktık. Belediye Başkanımızın da çok büyük desteğiyle, arzusuyla, isteğiyle bir takım kurduk. Allahıma şükürler olsun ki hedefimize ulaştık. İnşallah bundan sonra da Küçükçekmece Sinopspor camiası daha üst liglere doğru yol alacaktır. Başta oyuncularım olmak üzere herkesten Allah razı olsun, ayaklarına sağlık, yüreklerine sağlık. Kolay olmadığını hepimiz biliyoruz. Sıkıntılar olmasına rağmen zor günlerden geçtik ama çok çalıştık, çok istedik. Çünkü bize güvenen insanlar vardı. Biz de o güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalıştık. Şükürler olsun ki hedeflerimize ulaştık. Desteğini bizlerden CHP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Engin Altay ,Küçükçekmece Kaymakamızı,Küçükçekmece Belediye Başkanmızı Kemal çebi,Kulüpler Birliği başkanımız ve ile spor kulüplerimize kısaca emeği olan  herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ,Küçükçekmece ilçemiz futbol ve diğer dallarında iyi bir yere gelmesi için belediye olarak imkanları doğrultusunda destek verdiklerini vurgulayan Başkan Çebi,TFF Bölgesel amatör lig 11.Grupta şampiyon olan Küçükçekmece Sinopspor kulübümüzü tebrik ediyorum. Ben inaniyorum ki Profesyonel 3.Lig'de ilçemizi en iyi şekilde temsil edecektir. Bizlerin amacı yarının büyükleri olan gençlerimize hizmet etmek. Bu amaç ile de spor kulüplerimize ve sportif faaliyetlere her zaman destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. İlçemizde sportif başarılar ardı ardına gelmekte. Başkan Çebi,Küçükçekmece Sinopspor kulübünü şampiyonluktan dolayı takım yöneticileri ve oyuncularını tebrik ediyorum, ilçemizden daha çok başarılı sporcu yetiştireceğiz. Sizleri gönülden tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Küçükçekmece Sinopspor 3.Lige çıkması dolayısıyla İBB Halkalı Etap stadımızı büyüterek önümüzdeki sezon maçlarını burada oynamasın sağlamak için İBB Halkalı Etap stadını yenilenmesi adına çalışmalar başladı dedi.

CHP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Engin Altay, Küçükçekmece Sinopspor kulübümüzü hak ettiği şampiyonluğa ulaştı, sezonun başından sonuna kadar çok istikrarlı bir mücadele gösterdi. Dört yıldır şampiyonluklar yaşayan bir kulübün böylesine bir başarının kolay olmadığını iyi bildiğini söyleyen Altay,, sezon içinde büyük fedakarlık ve gayret gösteren Küçükçekmece Sinopspor kulüp Başkanı Rafet Orhan ,yönetim kurulu,değerli sporcu kardeşlerimi, teknik heyetleri ve yönetimlerini yürekten kutluyorum. İnşallah Küçükçekmece Sinopspor daha birçok başarılara imza atarak sporda da daha iyi yerlerde olacaktır ” ifadelerine yere verirken Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’in stat projesinde takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Engin Altay Kemal ' Şampiyon takıma ziyaret