Efsane Müdür Sultangazi’ de Toprağa Verildi

Önceki gün görevi başındayken kalp rahatsızlığı geçirerek hayatını kaybeden İşkur Şube Müdürü Cihan Kapucu son yolculuğuna uğurlandı.

YURTTAN 10.02.2023 22:55:00 0
Efsane Müdür Sultangazi’ de Toprağa Verildi

 

Görevi başındayken geçirmiş olduğu kalp rahatsızlığı sonucu hayatını kaybeden İşkur Şube Müdürü Cihan Kapucu’ nun cenazesi, Sultangazi Merkez Camii'nde Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Mezarlığı'nda ebedi istirahatgahına defnedildi.

 

Sultangazi’ de vatandaşların çok sevdiği ve “Efsane Müdür” olarak andıkları merhum Cihan Kapucu, Sultangazi’li vatandaşlar, memleketi Kastamonu Taşköprü’ den gelen hemşehrileri, KASDER temsilcileri, mesai arkadaşları ve ailesi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

 

Birçok kişi Kapucu' yu son yolculuğunda yalnız bırakmadı

 

Kapucu' nun bazı mesai arkadaşları “Rahmetli arkadaşımız, herkesi çok severdi, kimseyi kırmaz, üzmezdi, yardımseverlikte örnek bir insandı. Gördüğünüz şu kalabalık merhum arkadaşımızı anlatmaya yeterli. Mekanı cennet olsun” diyerek düşüncelerini ifade ettiler.

Bir vatandaş ise “ Cihan bey bizim ağabeyimizdi. Sorunumuzu dinler elinden gelirse çözer, halledemez ise çareler arardı. Çok yardımseverdi. O bizim ”EFSANE MÜDÜRÜMÜZ" dü. Efsane Müdürümüzün kabri nurla dolsun " dedi.

 

İŞKUR un çeşitli birimlerinde görev yapan yaklaşık 6 yıl Şişli ve Sultangazi olmak üzere Şube Müdürlük görevlerini yürüten merhum Cihan Kapucu 60 yaşında evli ve bir erkek çocuk babasıydı.

Merhum Kapucu' ya gani gani rahmet; kederli ailesi, mesai arkadaşları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

 

HABER : Oğuz Cevher