Cumhur İttifakı ve MHP’nin Savaşı Ciddi Bir Kurtuluş Savaşıdır

MHP'nin "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu Programı" kapsamında düzenlediği toplantı Beylikdüzü’nde gerçekleşti.

POLİTİKA 4.12.2021 19:11:00 0
Cumhur İttifakı ve MHP’nin Savaşı Ciddi Bir Kurtuluş Savaşıdır

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı nın organize ettiği  "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" 3.Bölge Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar İstişare Toplantısı gerçekleşti.

 

Maya Marin Restaurant' ta yapılan toplantıya MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Arzu Erdem ile Dr. Hayati Arkaz, MYK Üyeleri Gökhan Türkeş Öngel ile Ahmet Savaş Çolak, İstanbul İl Başkanlığı Yönetimi, MHP İstanbul Üçüncü Bölge İlçe Başkanları, STK Başkan ve Temsilcileri, Beylikdüzü Sanayici Ve İş Adamları ve Muhtarlar katıldı.

 

 

 

 

 “Lider Ülke Ve Küresel Güç Türkiye”

Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, düzenlenen toplantıların genel amacını ‘Vatandaşlarımızla hasbihal etmek, sorunlarını dinlemek, bu sorunların içerisinden çözüm getirebileceklerimize katkı sunmak ve böylece vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin, sanayicimizin yanında olduğumuzu onlara göstermektir’ diyerek “MHP olarak vatandaşımızın hayrına olmayan hiçbir işin yanında olmadık, bundan sonra da olmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Aksu, Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntıları değerlendirirken pandeminin etkilerinin, terör mücadelesinin etkilerinin ve Türkiye’yi tehdit eden sınırlarımız dışındaki egemenlik haklarımıza yönelik yapılan saldırıların etkilerinin birlikte değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemini isteyen Millet İttifakına ithafen “Türkiye Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle yoluna devam edecek çünkü bu sistem Türkiye’nin lider ülke ve küresel güç olmasında alt yapıyı oluşturan bir dönüşümdür” dedi.

 

 

 

“Zillet İttifakını Yönlendiren HDP’dir”

Zillet İttifakı diye nitelendirdiği Millet İttifakını HDP’nin yönlendirdiğini iddia eden İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz; “Zillet ittifakını yönlendiren PKK’nın siyasi uzantısı HDP’dir. HDP ne derse zillet ittifakı onu yapıyor.” ifadelerini kullandı. Terör örgütlerine yönelik yapılan askeri çalışmaları değerlendirirken “Kısa sürede PKK terör örgütü gündemden düşecektir çünkü terör örgütü bitmiştir, bitmek üzeredir.” diyerek ne kadar yol katedildiğini açıkladı. Gündeminde kadına şiddete de yer veren Arkaz; “Kadınlarımızın katledilmesine şiddetle karşıyız. Kadın, çocuk katillerinin ve vatana ihanet edenlerin mutlaka meclise getirilip, idam edilmesi lazım. Bunun başka bir alternatifi yok.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

“Cumhur İttifakı ve MHP’nin Savaşı Ciddi Bir Kurtuluş Savaşıdır”

Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılar üzerine konuşan MHP MYK Üyesi Gökhan Türkeş Öngel; “Bu süreçte birçoğumuzun yaşadığı ve atlattığı ekonomik sıkıntıları bizde bire bir aynı etkiyle yaşıyor, bu sorunları hissediyoruz. Eminim ki bu sorunlarla mücadele etme şeklimiz bire bir örtüşüyor. Türkiye finans ekonomisinden çıkıp üretim ekonomisine geçmek istemektedir. Emperyalistler üretim ekonomisine geçmek isteyen Türkiye’ye karşı bir savaş başlatmıştır çünkü emperyalizmin istediği tek şey kendine bağlı hareket eden yönetim ve sistemlerdir. Türkiye’nin emperyalizme karşı açmış olduğu çok ciddi bir savaş vardır. Dolayısıyla bizim savaşımız yani Cumhur İttifakı ve MHP’nin savaşı ciddi bir kurtuluş savaşıdır ve biz bu savaşı kazanacağız” dedi.

“Çok Boyutlu Bir Adam”

Öngel, Osman Kavala için “iş adamı ve STK temsilcisi ama bir yerde PKK organizasyonu yapar, diğer yerde FETÖ organizasyonu yapar, başka bir yerde ise gelir romantik bir havayla demokrasi havadisi kesilir ve Gezi Parkında görürüz onu. Gördüğünüz gibi çok boyutlu bir adam.” ifadelerini kullandı.

 

 

“Sorosçulara, Demirbaşçılara Ve Zillet İttifakına Mağlup Olmayacağız”

Millet İttifakının halk üzerinde hiçbir tesirinin bulunmadığını savunan MHP MYK Üyesi Ahmet Savaş Çolak; “Sahada dokunabildiğimiz tüm vatandaşlarımızla bir araya geldik ve Cumhur İttifakının felsefesini anlatmaya çalıştık. Türkiye genelinde gördüğümüz birkaç mesele var ama bunların hiç birisi Millet İttifakı dediğimiz zillet ittifakının bahsettiği şeyler değil. Toplumda ne söylediğin değil, nasıl anlaşıldığın önemlidir. Zillet ittifakının vatandaşımıza zerre tesir etmediğini gördüm. Vatandaşımız Cumhur İttifakının politikasından memnun. Yorulmayacağız, dinlenmeyeceğiz en az düşman kadar cesur ve çevik olacağız. Ne sorosçulara, ne demirbaşçılara ne de zillet ittifakına mağlup olmayacağız.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

“Güçlü Türkiye Hedefine Hep Birlikte Yürüyeceğiz”

İstanbul, Beylikdüzü bizim şerefimiz diyen MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem; “Bu açıdan hepimize görevler düşüyor ve görevimizin başında zillet ittifakının ortaya koymuş olduğu kirli stratejiyi görmek olmalı. Bizler 10 Kasım da Atatürk posterleri önünde durup fotoğraf çektiren ve oradan Tunceli’ye geçip terör örgütü propagandası yapanların önünde tekrar durup selam verenlerin yanında elbette ki olmayacağız. Bizler PYD bir terör örgütü değildir diyenlerin yanında elbette ki asla ve asla olmayacağız. Bizler güçlü Türkiye hedefine hep birlikte yürüyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Partiye Üye Olanlara Rozetleri Takıldı

 

 

Haber, Video ve Fotoğraflar

ADOM Ajans