HAYDİ CEM BAŞARACAKSIN

Karabay, 142 saat su altında kalarak su altında en uzun süre yaşayan insan rekorunu kırmak için 14 Temmuz 2016 akşamı KKTC de suya girdi

SPOR 15.07.2016 18:36:00
  HAYDİ CEM BAŞARACAKSIN

Akvaryum adam Cem Karabay rekor denemesine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde devam ediyor.

Karabay, 142 saat su altında kalarak su altında en uzun süre yaşayan insan rekorunu kırmak için 14 Temmuz 2016 akşamı KKTC de suya girdi, eski rekor da 72 saat ile yine kendisine ait olan Karabay, denemesinde başarılı olursa 20 Temmuz saat 01.00’de Kıbrıs Barış Harekatı’nın 42. Yıldönümünde Türk askerinin Kıbrıs’a ayak bastığı Yavuz Çıkarma Plajı’nda karaya çıkacak.

Karabay’a rekor denemesinde Guinnes Rekorlar Kitabı yetkilileri ve haberciler de eşlik ediyor.Basın mensuplarıyla  su altında futbol maçı yapan Karabay’ın rekor denemesinin ikinci günü sorunsuz devam ediyor. Cem Karabay`ın yanına inen Doğan Haber Ajansı ve TRT Muhabiri, Karabay ile futbol oynadı.

Gün içerisinde suda spor yapan Karabay, yemek yiyor su içiyor ve uyuyor ve kendisine şimdiye kadar olduğu gibi şu anda da destek olan eşi ile el ele uyuyor.

Karabay terörü protesto etti

Su altında rekor denemesini sürdüren Karabay, su altında “ Terörü ve Terör destekçilerini Lanetliyoruz” pankartıyla terörü lanetledi.

Karabay`ın denemesini  http://www.cemkarabay.com web sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler: Cem Karabay akvaryum adam KKTC