Çelebi "Değişim Güzel Gelecek``

İstanbul Başakşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Ekim ayı toplantısını Başkan Selim Çelebi başkanlığında gerçekleştirildi.

BEYLİKDÜZÜ 21.10.2020 18:44:00 0
Çelebi

Başkan Selim Çelebi, Başakşehir Amatör Spor Kulüpleri olarak ilçemizdeki spor faaliyetlerini sürdüren sporcularımızın iyi bir sporcu olmaları yanısıra iyi bir eğitim vatanına milletine bağlı, ahlaklı ve manevi yönden gelişmelerine yardımcı olmak yönetim kurulu olarak projelerle ilçe sporumuza hizmet etmeye çalışmaktayız. Bu ayki toplantımızda yönetim kurulu olarak Sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal değer yaratacak olan ve bu alanda Başakşehir Belediyemizin ödül aldığı  geri dönüşüm ve sıfır atık projesini devam ettirmek istiyoruz. Başakşehir Amatör Spor Kulüpleri  olarak yarınlarımıza umutla baktığımız geleceğimiz olan çocuklarımız yani çocuklarımızın hem de ailelerimizi çevre bilincine katkıda bulunmak arzusundayız. Başakşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliğimizin başlattığı bu projede, eğitimlerle baba-çocuk iletişiminin güçlenmesine katkı sunmaktır.,

Başakşehir kulüplerinde( İASKF )İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan adayı Fikret Sivri'nin projeleri amatörleri de heyecanlandırdı. Başkan Selim Çelebi , öte yandan ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek olan İstanbul Amatör Kulüpleri Federasyonu Başkanlık seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Çelebi, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkan adaylarından Fikret Sivir ve ekibi geçtiğimiz hafta bizleri ziyaret ederek dertlerimizi dinlerken projelerinde spor kulüplerimize anlatı. Fikret Sivri başkanın projelerini kendilerini heycanlandırdığını ve tüm amatörlere spor camiasında mutlaka iyi bir izlenim bırakıyordur.Projelerinde en önemlisi  kulüplerin lisans ve transfer ücretleri basitleştirerek bu işlemlerin hepsinin kulüplerimize verilecek bir şifre ile online olarak yapılacak olması bile başlı başına güzel bir projedir biz spor kulüpleri olarak projelere bakıyoruz kulüplerimizin yararına olan projelerin her zaman arkasındayız kazanan amatör kulüplerimiz olsun İstanbul amatörleri olsu ifadelerini kullandı.

HABER / Yılmaz AKTEPE