Çatalca Belediyesi Emeklilere Verdiği Sözü Tuttu

Çatalca Belediyesi Emeklilere Verdiği Sözü Tuttu

Çatalca Belediyesi emekli vatandaşların yaşam kalitelerinin artırılması ve sosyal açıdan desteklenmesine katkı sunmak amacıyla “Emekliler Lokali’nin açılışı törenle gerçekleşti.

 

2024 yılının Emekliler yılı olarak ilan edilmesiyle birlikte emekli vatandaşlar için kolları sıvayan Çatalca Belediyesi “Emeklilerimize Lokal açacağız “ şeklinde verdikleri sözü yerini getirerek Sosyal Belediyecilik alanında başarılı bir projeye imza attı. 

Çatalca Emekliler Lokali’ nin açılış törenine Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Burak Tan, Belediye görevlileri ve birçok emekli vatandaşımız katıldı.

 

Başkan Yardımcısı Burak Tan “Emeklilerimiz Birçok İndirimden Yararlanacak”

Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Burak Tan, açılış konuşmasında yaptığı konuşmada emeklilere verecekleri kart sayesinde birçok indirim ve avantajdan yararlanacaklarını söyledi.

Tan konuşmasında “ Gelir gelmez emekliler lokalini açma sözünü vermiştik bugün de burada sizlerle birlikte lokalin açılışını gerçekleştiriyoruz. Herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

24. Dönem CHP Vekili Çelebi “Herşeyden  Emekli Olunur Ama Mücadeleden Emekli Olunmaz”

Başkan Yardımcısı Burak Tan’ dan sonra bir konuşma yapan 24.Dönem CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi “ Emekliler için parlamentoda mücadele eden biri olarak çok gururlandım. “Herşeyden emekli olunur ama mücadeleden emekli olunmaz” diye bir sözümüz var bizim. Tüm emekli arkadaşlarımız için söylüyorum, torunlarımız, çocuklarımız için mücadele etmemiz gerekiyor. Bugün bir sendikacı olarak gururlandım. Düşünebiliyor musunuz burada 2 TL’ye çay var. Hayali bile edilemezdi şu an Türkiye’de. Çok anlamlı, çok değerli bir tesis oldu. Gençleri buraya çağırın ve tecrübelerinizi, deneyimlerinizi burada gençlere anlatın. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Başkan Erhan Güzel “Vermiş Olduğumuz Sözü Tutmanın Mutluluğunu Yaşıyorum.”

Vermiş oldukları sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel “Emeklilerimiz çayı, çorbayı ucuza içecek demiştik, işte şimdi burada gerçekleştiriyoruz. Daha önce Çatalca sınırları içinde 4 çeşit yemeği Kent Lokantasında buluşturmuştuk.  Özellikle gıdaya ulaşmanın gittikçe zorlaştığı bu dönemde bu icraatları  yapmak bizim için son derecede önemliydi. Sayın Ekrem İmamoğlu Başkanım ile birlikte bu projeyi hayata geçirdik. Böylece emeklilerimiz günde 100 liraya üç öğün yemeği yemiş olacak.”

Başkan Güzel konuşmasını şu sözleriyle tamamladı:

“Şikayet ve istek dinleyen personele ‘vatandaşın isteği benim talimatımdır’ dedim. Çağrı merkezimizle talepleri hemen alıyoruz ve yerinde çözüm ekiplerimizle sorunu hızlı bir şekilde çözüyoruz. Artık vatandaşlarımız uzak yerlerden gelip belediyeye istekte bulunmayacak, telefonu kaldırıp ekipleri mahallesine getirtecek.”