Tarih: 23.06.2017 11:05

Büyükçekmeceliler Meriç Nehri Kenarında İftar Açtı

Facebook Twitter Linked-in

 

 

?Büyükçekmece Belediyesi organizasyonu kapsamında Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile Edirne'ye gelen 3 bin Büyükçekmeceli kadın, Meriç Nehri kenarındaki Lalezar Tesisleri'nde iftarlarını  açtı. 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın da katıldığı iftar programında bir konuşma yapan Başkan Dr.Hasan Akgün "Ramazan ayı içerisinde 34 yıldır kesintisiz olarak Edirne' ye geliyoruz. Türkiye'de bu işi ilk olarak biz başlattık. Ancak bunca yıldır ilk kez Edirne Belediye Başkanı olarak sevgili dostum Recep Gürkan iftarımıza katıldı. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.


Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü başarılı bulduğunu ve Belediyecilik anlamında bir ekol olarak gördüğünü dile getirerek, tüm Büyükçekmece ailesine Edirne'ye gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Büyükçekmeceli 3 bin kadın, iki Belediyenin Başkanları ve beraberindeki protokol, akşam ezanının okunması ile birlikte ıellerini semaya açarak dualar ettiler ve iftarlarını açtılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —