Büyükçekmece Belediyesi Yılın Proje Ödülü Aldı

Belediye Oscar`ları olarak bilinen ve bu yıl 9`uncusu düzenlenen "Yılın Yerel Yönetim Proje Ödülü" yarışmasında Büyükçekmece Belediyesi çifte ödülün sahibi oldu

BÜYÜKÇEKMECE 4.01.2016 17:11:26
Büyükçekmece Belediyesi Yılın Proje Ödülü Aldı

Büyükçekmece Belediyesi'nin, Dünya Kostümleri Müzesi ve Çocuk Hakları Projeleri "Yılın Yerel Yönetim Proje Ödülü" ne layık görüldü.

 

Yüzlerce Projeyi Geride Bıraktı

 

Belhaber. com tarafından düzenlenen ve Türkiye genelindeki belediyelerden gelen yüzlerce projenin değerlendirilmesi sonucunda kamuoyu yoklamasıyla belirlenen proje yarışmasında iki ödül birden almaya hak kazanan Büyükçekmece Belediyesi'nin projeleri fark yaratmayı sürdürüyor.

"Ödüller heyecanımızı arttırıyor"

Taksim CVK Otel'de düzenlenen "Belediye Oskarları Ödül Töreni"ne Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü temsilen katılan Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, "Büyükçekmece Belediyesi olarak 2 önemli projemizin ödüle layık görülmesi bizim için büyük bir onurdur. Almış olduğumuz her ödül heyecanımızı ve sorumluluklarımızı daha da arttırmaktır. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün'ün öncülüğünde örnek sayılabilecek yeni projelere imza atmayı sürdüreceğiz. Başta bizi bu ödüllere layık gören jüri olmak üzere, belediye personeline ve Büyükçekmece halkına teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Büyükçekmece ailesinin katkısı Ödüller, Başkan Dr. Hasan Akgün adına Başkan Yardımcısı Başak Sancar ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu'na takdim edildi.

Büyükçekmece Belediye Meclisi'nin Ocak ayı ilk oturumunda kendisine takdim edilen ödüller hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi'nin 2015 yılında çok önemli ödüllere layık görüldüğünü, bu ödüllerin disiplinli ve inanmış bir ekip ile Büyükçekmece ailesinin kaynaşması sonucunda elde edildiğini ifade etti.