Bursa'da aile hekimlerine hakları anlatıldı

Bursa'da aile hekimlerine hakları anlatıldı

YURTTAN 9.03.2022 14:19:59 0
Bursa

VM Medical Park Bursa Hastanesi ile Bursa Aile Hekimliği Derneği'nin aile hekimlerinin hakları ve sorumlulukları hakkında düzenlenen bilgilendirme seminerinde Adli Tıp Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nezih Varol, “Hekimler sanatlarını en iyi şekilde icra ederken sorumluluklarını çok iyi bilmeli” çağrısında bulundu.

BURSA (İGFA) - VM Medical Park Bursa Hastanesi ile Bursa Aile Hekimliği Derneği, ‘Aile Hekimlerinin Hakları, Sağlık Hizmetlerinin İçindeki Yeri ve Önemi’ etkinliğini gerçekleştirdi.

Dünya Kadınlar Günü’nün de kutlandığı bilgilendirme etkinliğinde Adli Tıp Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nezih Varol, hekimlerin sağlık hizmetlerini sunarken dikkat etmeleri gereken noktaları anlattı.

Halk sağlığı alanında kurum içi ve dışında kapsamlı çalışmalar yaptıklarını kaydeden VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan, 15 yıldır olduğu gibi hastane olarak paydaşlarla ilişkileri her zaman canlı tutmaya özen gösterdiklerini söyledi. 

Bursa Aile Hekimliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynep Özsevimli de, 8 Mart gibi özel bir günde çok değerli bilgiler edindiklerini belirterek “Bursa Aile Hekimliği Derneği olarak bilimsel toplantıları çok önemsiyoruz. Hastaya yaklaşım ve mesleki sorumluluklarımız noktasında gözümüzden kaçan ya da farkında olmadığımız noktalara değinilmesi aile hekimlerimiz açısından kritik önemde. Dolayısıyla bu etkinliği önümüzdeki dönemde diğer üyelerimizi de dâhil ederek daha geniş bir kitleye yaymak istiyoruz” dedi.


Haber Kaynak : İGF