Bursa Yıldırım'da 2021'in son açılışı yapıldı

Bursa Yıldırım'da 2021'in son açılışı yapıldı

31.12.2021 16:38:43 0
Bursa Yıldırım

Yıldırım Belediyesi tarafından Şükraniye Mahallesi’ne kazandırılan Helvalıpınar Cami Meydanı ve Çocuk Parkı’nın açılışı Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

BURSA (İGFA)- Şükraniye Mahallesi’nde, binaların arasına sıkışmış durumda kalan Helvalıpınar Camii çevresinde hayata geçirilen, toplamda bin 250 metrekarelik alandan oluşan ‘Helvalıpınar Camii Meydanı ve Çocuk Parkı’nda; kıraathaneden bay-bayan tuvaletlere, çocuk oyun alanından dinlenme yerlerine kadar birçok sosyal donatı bulunduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bizler bu minvalde sosyal yaşam alanlarını arttırmaya gayret ediyoruz. Bu doğrultuda da Helvalıpınar Camii’nde çevre düzenlemesi yapmıştık.

Cami çevresindeki bin 250 metrekarelik bir alanın kamulaştırılmasını sağlayarak buraya 650 metrekarelik bir çocuk parkı kazandırdık. Ayrıca, caminin avlusu olarak da kullanılabilecek şekilde bir meydan düzenlemesi de yaptık. Bugün hizmete açtığımız ‘Helvalıpınar Camii Meydanı ve Çocuk Parkı’ hem çocuklarımızın, kadınlarımızın nefes aldığı bir mekân hem de namaz vakitlerinde cami cemaatinin vakit geçirebileceği bir ortam oldu. Helvalıpınar Cami Meydanı ve Çocuk Parkı Yıldırım’a hayırlı olsun” dedi.


Haber Kaynak : İGF