BİZİM MAYAMIZ SAĞLAM, HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞIYORUM

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Vehbi Orakçı bölgedeki gazetecilerle buluştu

BEYLİKDÜZÜ 14.01.2024 19:45:00 0
BİZİM MAYAMIZ SAĞLAM, HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞIYORUM

 

Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı olan Vehbi Orakçı bölgedeki gazetecilerle buluştu.Orakçı: “Bu özel gününüzü kutluyorum. Emeğinizin, gayretinizin, çalışmanızın, her alanda mükafatını aldığınız, karşılığını aldığınız bir çalışma ortamı diliyorum. Yaptıklarınızın dikkate alındığı, toplumu idaresine, yönetimine yansıdığı ve sizlerin kaleminden çıkan fikirlerin, eleştirilerin dikkate alındığı bir ortam, bir ülke diliyorum. Çünkü sizlerin fikirleri ve önerileriniz değerli" diye konuştu.

 

SİZLERİN VERDİĞİ BİLGİLER HER ZAMAN ÖNEMLİ

Çağımızın güncel medya araçlarıyla bilgileri bizlere aktarıyorsunuz diyen Orakçı: "Bizler keyifle, sevgiyle, saygıyla izliyor, okuyor, dinliyor ve kendi hukukumuza yansıtıyoruz. Sizlerin belirttiği fikirler bizler için gerçekten değerli. 10, 20, 30, 40 yılı aşan emeklerden var aramızda. Bu 40 yıl boyunca insan her gün bir kelime, bir cümle sarf etmesine yazsa kitaplar yapar. Hem kendi adıma hem temsil ettiğim kurumlarımız, okullarımız, vakıflarımız, siyaset kurumundaki has ve kader aldığım görevler sürecinde sizden aldığımız bilgiler bizim için her zaman önemli" dedi. 

 

 

5 SENEDE 136 PROJEYİ BEYLİKDÜZÜ'NE KAZANDIRDIK

Aday adaylık süreci ile ilgili de açıklamalarda bulunan Orakçı: "Beylikdüzü'nde Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı olarak yola çıktık. Bizim yaptığımız hizmetler ortada. 5 sene de 136 projeyi ilçemize kattık. Burada Yaşam Vadisi, kültür merkezleri, fen liseleri, okullar, parklar bir çok projeyi Beylikdüzü'nde biz hayata geçirdik. Bugün bizim yaptığımız okullarda Türkiye 1'incisi öğrenciler çıkıyor. Biz görevdeyken yaptığımız açılışlara katılan çocuklar, bugün bu ilçede eğitimini bizim yaptığımız okullarda tamamlamış ve hizmetlerimizden dolayı bizim yanımızda olup destek veriyorlar. Biz hizmet aşkıyla hareket ediyoruz. Bizim mayamız sağlam. Göreve geldiğimiz zaman yarım kalan projelerimizi tamamlayıp, yerine daha iyilerini ve yenilerini ekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

BEYLİKDÜZÜ SEVDAMIZLA HEP ÇALIŞTIK

Beylikdüzü için göreve talip olduğunu anlatan Orakçı, "Çalışma anlayışımızı yeniden iş başına getirmek için yola çıktık. Bugün şunu söyleyebilirim ki Beylikdüzü bizi bekliyor. Biz 40 yıldır Beylikdüzü'ne hizmet ettik. Görev ne olursa olsun biz Beylikdüzü sevdamızla hep çalıştık ve yine çalışacağız. Sizlerin desteğini de gözlerinizdeki ışığı da görüyorum ve bunu çok anlamlı buluyorum. Yarınlarda Beylikdüzü’müzü teknolojiyle buluşturacağız. Kültür sanat ve diğer alanlarda önemli yatırımlar yapacağız. Harika bir sahilimiz var. Orayı da çok güzel kılacağız. Biz bunların hepsini Beylikdüzü'müz için planladık" dedi. 

 

KAYNAK : Merkezsiyaset.com