Beylikdüzü'nde Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Kadın Yaralandı

Beylikdüzü’nde bir kadın bankamatikten para çekerken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı:

23.11.2021 21:28:00 0
Beylikdüzü



Beylikdüzü Kolan Hastanesi önünde Banka ATM sinden para çektiği sırada köpeklerin saldırısına uğrayan G.T adlı kadın kaçmaya çalışırken düşerek yaralandı.

Başından geçenleri Haber sitemize anlatan G.T konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı;

"Hastanenin önünde para çekerken köpeklerin saldırısına uğradım kaçmak isterken düştüm kafamı kaldırım taşına çarptım Allah tan olanlar Kolan Hastanesi önünde oldu, hemen beni hastaneye yetiştirdiler çok şükür iyiyim ama psikolojim büsbütün bozuldu. Kafamı çok kötü bir şekilde çarpabilirdim, bir yerlerim kırılabilirdi. Ben Teras Park karşısında bir sitede oturmaktayım. Yaşam Vadisi’ ne gidip sabah akşam yürüyüş yapmak istiyorum ama gidemiyorum. Bir kaç yıl önce Cambazhane tarafından gelen köpeklerin saldırısı sonrası korkudan yola fırlayan bir kız aracın çarpması sonunda feci şekilde öldü. Gördüğüm bu korkunç olayı hiç unutamıyor ve köpeklerle karşılaşınca çok korkuyorum. “

G.T adlı vatandaş ilçenin bir çok bölgesinde dolaşan başıboş köpeklerin bir çoğunun saldırgan olduğunu bu nedenle insanların üzücü olaylarla karşılaşmaması için ilgililerin bu konuya el atarak bir an önce çözüm bulmalarını istedi.