Beylikdüzü Ülkü Ocakları Yeni Yerinde Hizmete Açıldı

Ülkü Ocakları Beylikdüzü İlçe Başkanlığının yeni binası törenle hizmete açıldı

BEYLİKDÜZÜ 5.11.2023 14:00:00 0
Beylikdüzü Ülkü Ocakları Yeni Yerinde Hizmete Açıldı


  
Mehter takımının seslendirdiği birbirinden güzel marşlar ile başlayan programa Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan, TÜRKAV İl yöneticileri, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Beylikdüzü Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Mustafa Erdoğdu ve AK Partili ve MHP'li siyasetçi, Kıbrıs gazileri Oğuzhan Aygün ile Aydın Kesgin, STK lılar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

  

 

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan, törende yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; 

"Burası her şartta davasında ödün vermeyen ülkücü Türk gençliğinin yuvası olacaktır.Türk gençliği istikbalimiz ve istiklâlimizin teminatıdır. 

Ülkü Ocakları Genel Başkanımız sayın Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin öncülüğünde birçok proje başlatılmıştır. 

Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben şisrını düstur edinmiş ülküdaşlarımızın yetişmesine vesile olacak olan yeni yerimizin açılışında emeği geçen Ocak Başkanımız ve yöneticilerine maddi manevi desteklerini esirgemeyen ülküdaş ve gönüldaşlarımıza teşekkür ederim. "

 

Ülkü Ocakları Beylikdüzü İlçe Başkanı Serkan Eremsayın da yaptığı konuşmada şunları söyledi;
 
"Hergün her dakika belki de şu anda şehadet şerbeti içen Filistinli kardeşlerimize Cenab-ı Allah’ tan rahmet diliyor, mücadele eden kardeşlerimize güç kuvvet temenni ediyorum.  

Yüce Türk milletinden başka mazluma umut olacak, mazlumun yanında zalimin karşısında duracak başka bir millet olmadığı bütün dünya tarafından bir kez daha görülmüştür." 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.  
Senin uğrunda ölen ordu budur yâ Rabbi.  
Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,  
Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın


Milli şairimiz merhum Yahya Kemal Beyatlı’nın Anadolu’ yu işgal eden Yunan birliklerine karşı başlatılan Büyük Taarruz harekatını anlatan “26 Ağustos 1922” adlı şiirini okuyan Başkan Eremsayın 

" Cenab-ı Allah bizleri yolumuzdan ayırmasın,  Yüce devletimize güç kuvvet versin. Ocak olarak her alanda devletine aşık milletine aşık bir gençlik yetiştireceğiz. Yeni hizmet binamızın yapımında başından sonuna emeği geçen maddi manevi katkı sağlayan herkesten Cenab-ı Allah razı olsun." diyerek konuşmasını tamamladı. "