BEYKOMDER 2. DAYANIŞMA GECESİ YAPILDI

Beylikdüzü'nde komşuluk ilişkilerini kuvvetlendirmeye yönelik faaliyetlerini sürdüren BEYKOMDER’in 2. Dayanışma Gecesi gerçekleşti.

YURTTAN 26.09.2022 02:45:00 0
BEYKOMDER 2. DAYANIŞMA GECESİ YAPILDI

 

Geceye yoğun programından dolayı gecikmeli olarak katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yapmış olduğu konuşmada “BEYKOMDER komşularımızın yarattığı bizim için çok özel bir dernek ilçemiz için çaba gösterdiklerini görüyorum. Burada bulunmak istedim ancak gecikmeli olarak buradayım. Geciktiğim için üzgünüm ama BEYKOMDER in daha sonra yapacağı programlarda bugün yaşanan gecikmenin yaşanmayacağı sözünü burada veriyorum. Beylikdüzü’ nde olmaktan Beylikdüzü için çaba ve emek harcamaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Beylikdüzü’ nü çok seviyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

BEYKOMDER Başkanı Osman Tezemir yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi " Kıymetli misafirlerimiz, derneğimizin değerli üyeleri;
Beylikdüzü Komşuları Derneği olarak ikincisini düzenlediğimiz dayanışma gecesine hepiniz hoşgeldiniz. 2015 yılında, bundan tam 7 yıl önce platform olarak tohumlarını attığımız derneğimizin geldiği noktayı görünce gururlanıyorum. Geriye bakınca tecrübesiz zamanlarımı hatırlıyorum. Bazen seçim dönemlerinde siyasi partilerle birlikte kar, kış, sıcak, soğuk düşünmeksizin ne görev verseler gece gündüz demeden çalıştım bazen milletçe kenetlenme zamanları geldi yine sokaklara taştım. Kabul ediyorum bazen de bardağı taşıran tarafta oldum. Hepsinin ortak özelliği gönüllü olmamdı ama sonunda ne oldu biliyor musunuz? Öğrendim.

 

Yaşadığım yeri güzelleştirmek için gönüllü olmayı, güç denilen şeyin ne olduğunu, ne zaman ve nerede kullanılması gerektiğini, içinde yaşadığımız toplumun ihtiyaçlarını, huyunu, suyunu, kırılgan yerlerini, birleştirici unsurlarını, iyi biri olmakla, iyilik yapan biri olmanın arasındaki farkı, savaşmayı, susmayı, kamu çıkarlarını gözetmenin aslında benim evladımın huzuru ve geleceği olduğunu... 

Çok şey öğrendim çıktığım bu yolda. Yaşananlardan ders alınca hayat seni güzel yollara sokuyor. Orada çok değerli sadık yol arkadaşlarıyla karşılaşıyorsun. Ortaya gurur veren bir oluşum çıkıyor ve işte bugün Beylikdüzü Komşuları Derneğinde olduğu gibi emin adımlarla ilerliyorsun. 

Bu salonda bulunan herkese bize inandıkları, yanımızda oldukları için sonsuz teşekkür ederiz. Bilinmesini isteriz ki biz daha yeni başladık ve vizyon sahibi bir dernek olarak çok güzel hedeflerimiz var. Biz başaracaklarımızdan eminiz lütfen sizde bize olan  desteğinizden ve inancınızdan vazgeçmeyin. Hep birlikte Beylikdüzü gönüllüsü olalım. 

Bu geceye verdiğiniz destek ile yüzlerce çocuğumuzun kırtasiye malzemesi ihtiyacını karşılaşmamıza katkı sağladınız. Çocukların yüzünde bir tebessüm oldunuz. Simdi lütfen o çocukların yüzündeki mutluluğu gözünüzde canlandırın ve bu gecenin tadını çıkarın. Birlikte daha nicelerine diyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum."

BEYKOMDER gecesine katılan bazı isimler şunlar; Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanı Elif Necla Türkoğlu, AREV Yönetim Kurulu Başkanı Yük. Müh. Vehbi Orakçı, Beylikdüzü Belediye CHP Meclis üyesi Nejla Kotil Saruhan, Vatan Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Dt. Barbaros Bahçelioğlu, Kars Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Gürsel İlgüz, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Nevzat Altıtok, Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Bülent Aydın, Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Kulübü Bakanı Haluk Karataş, İyi Parti temsilcileri, Malatya Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık, Başkan Yardımcısı Mustafa Menge, Ulaşım ve Lojistik Birim Başkanı Cüneyt Saçaklıoğlu, Kader Mahkumları Dernek Başkanı Necdet Yüksel, Büyük İç Anadolu Platformu Genel Başkanı Av.Mehmet Yalım, Bizimkent Derneği temsilcisi, Gürpınar Trakyalılar ve Rumeliler Derneği Genel Sekreteri Gülşah Adar.

Gecede elde edilen gelir ise Beylikdüzü Kent Konseyi' nin Güney Doğu'da öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye konusunda destek olmak amacıyla başlatmış olduğu projeye katkı olacak.


Anahtar Kelimeler: BEYKOMDER . DAYANIŞMA GECESİ YAPILDI