Tarih: 20.02.2022 09:54

Beşiktaş'tan farkındalık pankartı

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaş’ın Altay ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçında, Türk Epilepsi ile Savaş Derneği'nin Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasına destek olmak için stadyumda “Epilepsi İçin Bak” pankartı açıldı.

İSTANBUL (İGFA) - Beşiktaş’ın Altay ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçında stadyumda “Epilepsi İçin Bak” pankartı açıldı

Beşiktaş Futbol Takımı, Türk Epilepsi ile Savaş Derneği'nin Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasına destek verdi. Siyah-beyazlılar, Vodafone Park’ta Altay ile oynadıkları Spor Toto Süper Lig maçında, "Epilepsi İçin Bak” mesajının yer aldığı pankartla epilepsi hastalarının sesi oldu.

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği tarafından 6 yıldır epilepsili bireylerin yanlış bilgiler nedeniyle toplumda karşılaştıkları ön yargılarla mücadele etmek için hayata geçirdiği Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasına Beşiktaş Futbol Takımı bu yıl da katkıda bulundu. Siyah-beyazlılar geçtiğimiz yıl da projenin sembolü mor gözlüklerle sahaya çıkarak epilepsi hastalığına dikkat çekmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —