B.Çekmece'den Bursa ve Yenikapı Deniz Otobüs Seferleri Yakında Başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe' nin görevden alınmasının ardından seferleri durdurulan Büyükçekmece Bursa hattında deniz otobüs seferleri yakında başlayacak

BÜYÜKÇEKMECE 31.01.2024 04:47:00 0
B.Çekmece

 

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Mübadelenin 101 .yılında yapılan törende yaptığı konuşmada Büyükçekmece - Bursa deniz otobüs seferlerinin yeniden başlayacağı müjdesini verdi.

 

Bursa-Büyükçekmece seferlerinin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin değişmesinin ardından seferlerin durdurulduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, seferlerin yakında başlayacağını belirtti.

 

Önümüzdeki bir iki ay içinde iki işi gerçekleştireceklerini belirten Akgün: “Bursa Deniz Otobüs İşletmesiyle yaptığımız anlaşma neticesinde Mimarsinan iskelemizden Bursa istikametine vatandaşlarımız yolculuk yapıyorlardı.  Ancak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin görevden alınmasından sonra o günden itibaren bu hattı kaldırdılar. Önümüzdeki bir iki ay içinde yani ilkbahardan itibaren iki iş yapacağız, belki de Mart' ta başlayacak. Bir tanesi Büyükşehir Belediyesi'nin İDO'dan kiraladığı deniz otobüsleriyle Bursa-Büyükçekmece arasında seferleri başlatacağız. İkincisi ise deneme amaçlı olarak Büyükçekmece Yat Limanı'ndan Büyükçekmece - Yenikapı deniz otobüs seferlerini başlatacağız.” ifadelerini kullandı.