Batman Mütercim Yayınlarından kitap okuma seferberliği

Batman Mütercim Yayınlarından kitap okuma seferberliği

KÜLTÜR-SANAT 17.01.2022 10:47:00 0
Batman Mütercim Yayınlarından kitap okuma seferberliği

Mütercim Yayın Grubu, yazarları basınla buluşturdu.

BATMAN (İGFA)- Bünyesinde 7 yayınevi bulunan Batman Mütercim Yayın Grubu, yazarları basınla bir araya getirerek karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Yazarlarla fikir teatisinde bulunulan etkinlikte konuşan Mütercim Yayın Grubu sahibi yazar Arslan, “ Bugün değerli yazarları basınla buluşturduk. Tüm dünyada olduğu gibi ülke olarak ta büyük ekonomik bunalımlardan geçiyoruz. Mesaj olarak ta, ekonomik krizin olduğu bir dönemde ihtiyaç sıralamasında kitap, bin maddeden sonuncusu olsa da, halkımızın okuma ve bilgi sayesinde bu bunalımdan kurtulacağına inanıyoruz. Ayrıca halkın, okumak suretiyle milletimiz üzerinde oynanan oyunlara gelmeyeceğine inanıyoruz” dedi.

‘TEŞVİK AMACIYLA OKUMA SEFERBERLİĞİ AÇTIK’

Tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutlayan Yazar Arslan, “Güneydoğuda bulunan tek yayın grubu olarak okumaya teşvik etmek amacıyla okuma seferberliği başlattık.

Okuma seferberliği kapsamında halkımızın yanında olmak için tüm vatandaşlarımız için bir indirim kampanyası başlattık. Tüm kitaplarda yüzde 50 indirim uygulamaktayız. Bunun yanında okuma seferberliğine destek amacıyla, kendisine bir kitap alan vatandaşlarımıza, arkadaşına hediye edebileceği bir kitabı da hediye ediyoruz” diye konuştu.  Programda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle ve katkılarından dolayı TRT muhabiri M.Şirin Yılmaz’a plaket takdim edildi. Etkinlik, Batmanlı Şair- Yazar Maruf Özülkü’nün şiir dinletisinin ardından son buldu.

Etkinlikte Mütercim Yayın Grubu sahibi araştırmacı Yazar Mehmet Ali Arslan,  onur konuğu Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Burhanettin Ceylan, Mütercim Yayın Grubundan Araştırmacı Yazar Ecir Demirkıran, Araştırmacı Yazar Muhammed Zeki Mirzaoğlu, Yazar- Şair Maruf Özülkü, SEBE Yayınları yazarlarından Gazeteci Yazar Metin Özmen ve YAFES Yayınları yazarı Gazeteci Yazar Ekrem Turğut  yer aldı.


Haber Kaynak : İGF