Başkan Rafet Orhan kampı ziyaret etti

Geçtiğimiz futbol sezonu 3.lig kapısından şansız bir şekilde dönen Küçükçekmece Sinopspor'un devre arası  14 günlük Antalya kampı devam ediyor.

SPOR 13.01.2023 15:00:00
Başkan Rafet Orhan kampı ziyaret etti

TFF Bölgesel Amatör lig 11.Grupta lider durumda  bulunan İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Sinop Spor' un Antalya' da kampı devam ediyor.

Ertuğrul Yiğit yönetiminde sezona hazırlık devam ediyor. Yaklaşık 1 haftadır yeni sezon hazırlıklarını Antalya' da sürdüren Küçükçekmece Sinop Spor'un kampına çıkarma yapan Başkan Rafet Orhan  ve yönetim kurulu üyeleri teknik direktör Ertuğrul Yiğit'den rapor aldı.

Takımın performansından memnun olduğunu dile getiren teknik patron Ertuğrul Yigit ‘’Takımdaki arkadaşlık ve hava mükemmel. Yavaş yavaş istediğimiz düzeye geldik. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Amacımız Küçükçekmece Sinop Sporu

iyi şekilde lige hazırlamak ve Küçükçekmece Sinopspor’u 3.liğe çıkarmak. Bizler de bunun için çalışıyoruz.Camiamıza şampiyonluğu hediye etmek için hep birlikte mücadele vereceğiz." dedi.

Teknik heyete ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunun altını çizen başkan Rafet Orhan ,’’Takımımızı yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber kampta ziyaret ettik. Teknik heyetten  kampın genel değerlendirmesini aldık. Şu an çok olumlu bir hava yakaladık.Bu olumlu havanın lige de yansıyacağını ümid ediyorum.

Kulüp müdürü Özgür Karakurt  ’’Başkanımız Rafet Orhan ve y önetim kurulu üyemizin kampımızı ziyaretinden son derece memnun olduk.Bu ziyaret takımız için mutluluk ve moral verici oldu. Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize  teşekkür ediyoruz. Küçükçekmeceli ve Sinoplu sporseverlerin desteği ile şampiyon olacağımıza inanıyorum. Yönetim kurulumuz bütün imkanlarını bu takım için seferber etmiş.Teknik heyet ve futbolcularımızın bizleri mahçup etmeyeceklerine inanıyoruz.’’dedi

HABER / Yılmaz AKTEPE 


 


Anahtar Kelimeler: Başkan Rafet Orhan kampı ziyaret