Başkan Özaltun Başsağlığı Mesajı Yayınladı

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit Beyşehirli Piyade Uzman Çavuş Abdullah Şimşek için başsağlığı mesajı yayınladı.

YURTTAN 13.05.2016 11:17:14 0
Başkan Özaltun Başsağlığı Mesajı Yayınladı

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı hainlerin silahlı saldırısı sonucu şehit düşen Beyşehirli Piyade Uzman Çavuş Abdullah Şimşek için başsağlığı mesajı yayınladı. GATA’dan gelen acı haberle yüreklerinin bir kez daha dağlandığını belirten Özaltun, mesajında şu cümlelere yer verdi: “Mardin’in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında ağır yaralanarak bir haftadır GATA’da tedavi gören Gölyaka Mahallesi doğumlu hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Abdullah Şimşek’in büyük bir üzüntüyle şehadete eriştiği haberini almış bulunuyoruz.

Milletimizin, vatanımızın can ve mal güvenliği, emniyeti için gece gündüz demeden, bin bir zorlukla görev yapan güvenlik güçlerimize yönelik hain saldırıda ağır yaralanan hemşehrimiz uzman çavuş Abdullah Şimşek’in tedavi gördüğü hastanede şehadete erişmesiyle, yüreğimiz bir kez daha dağlanmış olup acımız büyüktür. Rabbim şehadetini kabul etsin. Söz konusu alçakça saldırıda şehit olan yiğit vatan evladı Şimşek ile beraber tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza sabır ve metanet diliyorum”