Başkan Uzun`dan Uzun Sohbet

Beylikdüzü Çamlık'ta sabah sporu yapan vatandaşlarla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yaptığı ayaküstü sohbette istekleri dinleyerek, önemli bir noktaya vurgu yaptı ve "7'den 70'e herkes spor yapmalı, spor sağlığımızı garanti eder"

ARŞİV 21.01.2013 22:21:06
Başkan Uzun`dan Uzun Sohbet

Beylikdüzü Belediyesi'nin önünde bulunan çamlık alanda havanında güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar sabah sporlarını gerçekleştirirken, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u bir anda karşılarında görünce koyu bir sohbet hali başladı.

 

Vatandaşlar bir yandan spor yaparken, diğer yandan da Başkan Uzun'a isteklerini iletip, görüşlerini bildirdiler. Beylikdüzü'ndeki yeşil alanların ilçede spor yapımını yaygınlaştırdığını anlatan vatandaşlar Başkan Uzun'dan yeni spor aletleri istedi. Çamlıkta bulunan sık ağaçlar nedeniyle ölen bazı çamların kesilmesi gerektiğini ileten vatandaşlara, Başkan Uzun bu konunun sivil toplum kuruluşları ile birlikte halledilmesi gerektiğini, aksi takdirde bu yönde yapılacak bir çalışmanın bazı kesimlerce yanlış anlaşılacağını dile getirdi. Beylikdüzü'nde herkes spor yapmalı…  Sabah spor yapan vatandaşlarla birlikte hem sohbet eden ve spor aletlerinin son durumlarını inceleyen Başkanı Uzun, çamlık alanda bulunan boş noktalara yeni spor aletlerinin konulması talimatını verdi. Beylikdüzü'nün Avrupa Birliği standartlarına uygun, kişi başına düşen 9.3 m2'lik yeşil alana sahip olduğunu belirten Başkan Uzun, tüm vatandaşları Beylikdüzü'nün yeşil alanlarında spor yapmaya davet ederek, 7'den 70'e herkes spor yapmalı, spor sağlığımızı garantiler” dedi.    


Anahtar Kelimeler: Başkan Uzun`dan Uzun Sohbet