BAŞKAN ÖZER " ŞİDDETLE KINIYORUZ "

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.T.Taşkın Özer, yapmış olduğu basın toplantısında Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu?na yönelik FETÖCÜ suçlamaları,ülkede yaşanan terör saldırıları ve Beylikdüzü HDP binasında yaşanan olaylara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BEYLİKDÜZÜ 20.12.2016 19:09:00
BAŞKAN ÖZER

Cemil Hoca Restaurant'ta düzenlenen basın toplantısına Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ ile ilişkilendirilmesine sert tepki göstererek başlayan Av.Özer, "bu iddiaları kesinlikle reddediyor ve yazılan yalanları da şiddetle kınıyoruz" diyerek şu ifadeleri kullandı;

"Özellikle CHP'li ibaresi kullanılarak, Belediye Başkanımız üzerinden partimize ve Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun şahsına yapıştırılmak istenen "FETÖ ÜYELİĞİ" ve benzeri tanımlamaları kesin şekilde reddediyor, nafile yollarla ve nafile amaçlara ulaşmaya çalışan bu yalancıları da şiddetle kınıyoruz. Haberi yapan kişiler basın ahlakına ve eğitine uygun davranmamıştır. Haberin taraflarını dahi arama gereği duymayan, bu tavırları ile gerçek sorumluların bulunup yargılanmasına ve cezalandırılmasına engel olan, sözde basın mensupları, medya soytarıları ve onların sahiplerine hukuk önünde ders vermeye, onları asparagas haber sınırlarından uzaklaştırıp yasal habercilik sınırlarına çekmeye davet ediyoruz. Haberi yapan kişilere karşı hukuki işlem başlatılmıştır” 

Taşkın Özer, ülke ve Beylikdüzü gündemini de değerlendirdi, ilçenin huzurlu ve barış ortamının zehirlenmek istendiğini, son günlerde yaşanan terör olayları ve HDP ilçe başkanlığı binalarında yaşananlar karşısında sağduyu çağrısı vatandaşları dikkatli olmaya davet etti.

Atatürk'ün 'Fikirler topla tüfekle öldürülemez' sözünü de hatırlatan Özer, “Siyasal partilerin şiddet ve baskı yoluyla susturulmak istendiği, eskiden beri çokça görülmektedir. Gerçektende benzer saldırılar, partimize, AK Parti’ye, MHP’ye de geçtiğimiz dönemler içinde çok defalar yapılmıştı. CHP, kimden gelirse gelsin ve kime yönelirse yönelsin, baskı ve şiddetin karşısındadır. Çok partili sistemi ülkemize getirmiş olan CHP, siyasal partilerin şiddet ve baskı yoluyla susturulmak istenmesine de karşıdır” dedi. 

Beşiktaş ve Kayseri'de gerçekleşen terör saldırılarını da kınayan Özer, "şehit olan asker, polis, güvenlik güçlerimiz ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet acılı ailelerine sabırlar diliyoruz. Yaralı ve ağır yaralarımızın da bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. " dedi.