BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI' NIN KAPANIŞINDA MFÖ COŞTURDU

Etkinlik alanının tıklım tıklım dolu olduğu konserde, Türkiye'nin efsane grubu MFÖ, şarkılarını on binler ile birlikte söyledi. 

ARŞİV 14.09.2014 12:48:00
BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI

30 Ağustosta başlayan Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları' nın kapanış gecesinde Türkiye'nin efsane grubu Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) sahne alarak Beylikdüzü Belediyesi, alanı dolduran on binlerce kişiye  muhteşem bir akşam yaşattı. MFÖ yü izlemeye gelenler, grubun seslendirdiği "Asabiyim Ben, Yaşın 19, Mecburiyetten, Psikopat, Sarı Laleler, Güllerin İçinden" gibi popüler eserlere MFÖ ile birlikte eşlik etti.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, programın kapanışında ekibiyle birlikte sahneye çıkarak Beylikdüzü halkına teşekkürlerini iletti.Başkan İmamoğlu, MFÖ grubuna eşi Dilek İmamoğlu ile çiçek ve plaket takdim ederek alandaki vatandaşları selamladı, teşekkürlerini iletti. Başkan İmamoğlu, daha sonra etkinlikte onbeş gündür gece gündüz çalışan ekip arkadaşlarını sahneye davet etti. Belediye meclis üyelerine, başkan yardımcı ve danışmanlarına, birim müdürlerine, organizasyonda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına da teşekkür eden İmamoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda da önemli bir organizasyon yapacaklarının mesajını verdi.