BALIKÇI KENAN’DA KADINLARA BALIK EKMEK 5 GÜN BEDAVA

İstanbul’un ünlü balıkçısı Balıkçı Kenan Balcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Balıkçı Kenan Tesisleri’nde bölgedeki kadınları ağırladı.

BEYLİKDÜZÜ 7.03.2024 12:11:00 0
BALIKÇI KENAN’DA KADINLARA BALIK EKMEK 5 GÜN BEDAVA

 

Kadınlara balık ekmek ikram eden Balcı, 6-11 mart tarihleri arasında kadınlara balık ekmek ve balık dürümün ücretsiz olduğunu belirtti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Balıkçı Kenan Tesisleri’nde kadınlara özel etkinlik gerçekleştirildi. Izgara başına geçen kadınlar bir yandan balık ekmek pişirirken, diğer yandan da Kars aşıklar atışması ile eğlenceli bir gün geçirdi.

KADINLARA BALIK EKMEK BALIK DÜRÜM ÜCRETSİZ

Etkinlikte konuşan ünlü balıkçı, Balıkçı Kenan Balcı, “Kadınlarımız bizlerin başımızın tacı. Onların hakkını hiç bir zaman ödeyemeyiz. Bizde bu anlamlı ve önemli günde onlar için biraz olsun bir şeyler yapalım istedik. Bugün bölgemizdeki kadınlarımızı tesislerimizde ağırladık. Onlara balık ekmek ikram ettik. 6-11 mart tarihleri arasında da Balıkçı Kenan Yaşam Vadisi tesislerinde kadınlarımıza özel balık ekmek ücretsiz. Edirne’den Kars’a tesisimize gelen bütün kadınlarımıza balık ekmek ve balık dürümü ikram edeceğiz” dedi.
 


 

BALIĞIN ÖNEMİNDEN BAHSETTİ

Balığın ne kadar faydalı bir besin kaynağı olduğunu da anlatan Balıkçı Kenan Balcı, “Bizler sağlık için haftada en az iki kez balık yemeliyiz. Kadınlar gününde burada ki arkadaşlara aynı zamanda balık dürümde ikram ettik. İlk kez yiyenler oldu. Çok beğenildi. Kılçıksız. Özellikle çocuklarımıza da balık dürüm tavsiye ediyorum. Kılçık derdi yok. Omega 3 deposu. Balığın faydası bitmez” ifadelerini kullandı.

DENİZLERİMİZ ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 

Denizler ülkemiz için çok önemli ifadesini kullanan Balcı: ‘Denizlerimiz bizlere sunulan en önemli maden. Çeşit çeşit, milyonlarca balık veriyor. İçinde hiç bir şekilde katkı maddesi yok. Anne sütünden sonra yıpranan dokularımızı onaran tek besin kaynağı balık. Deniz o kadar güzel bir nimet ki! Karadeniz, Marmara Denizi’nin suyu balık olsaydı şimdiye kadar tükenirdi. Asırlardır denizlerde balık tutuluyor yinede bitmiyor. Milyonlarca vatandaşa balık verdik ama yinede balıklar bitmedi. Denizlerimizde mükemmel bir sistem var. O yüzden bizler denizlerimizi evimiz gibi temiz tutmalıyız. Böyle kusursuz bir sisteme bizde destek verip gözümüz gibi bakmalıyız” şeklinde konuştu.

HABERİN VİDEOSU 
https://we.tl/t-Q5UQ1A