BABALARA VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ BALIK EKMEK

Özel günlerde balık ekmek ikramını geleneksel hale getiren Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı bu kez de Babalar Günü ve karne günü nedeniyle babalar ve çocuklara ücretsiz balık ekmek ve içecek ikram etti.

BEYLİKDÜZÜ 14.06.2024 14:20:00
BABALARA VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ BALIK EKMEK



KARNELERİNİ ALDILAR TÜRKİYE DENİZ CANLILARI MÜZESİ’NE KOŞTULAR

Özel günlerde balık ekmek ikramını geleneksel hale getiren Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı bu kez de Babalar Günü ve karne günü nedeniyle babalar ve çocuklara ücretsiz balık ekmek ve içecek ikram etti.

Beylikdüzü merkezde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Balıkçı Kenan Tesisleri’nde yüzlerce baba ve çocuğa balık ekmek ve içecek ikram edildi. Perşembe günü başlayan balık ekmek ikramı Cuma günü saat 17.00 ye kadar devam edecek.

ÖNCE KARNE SONRA BALIK EKMEK

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının son gününde yüzlerce çeşit mumyalanmış deniz canlısının bulunduğu Beylikdüzü Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’nde çifte bayram yaşandı. Müze kurucusu Balıkçı Kenan Balcı tarafından, Karneler günü, Babalar Günü ve Kurban Bayramı nedeniyle, Perşembe ve Cuma günü saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasında babalara ve çocuklarına ücretsiz balık ekmek ve balık dürüm dağıtılmaya başlandı. Karnelerinin alıp gelen Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulu öğrencileri ilk önce müzeyi gezip balıkları inceleyip deniz canlıları hakkında müze kurucusu Balcı’dan bilgiler aldı ardından ise ücretsiz balık ekmek yiyerek gönüllerince bir gün yaşadı.



YÜZLERCE BALIK EKMEK VE İÇECEK İKRAM EDİLDİ

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Kenan Balcı, çocukları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Türkiye’de 3 mutluluk birden yaşanıyor. Çocukların karne alması, Babalar Günü ve Kurban Bayramı. Bende öğrenci kardeşlerimi ve babalarımızı kutluyorum. Babalarımız çok değerli bizim için. Perşembe ve Cuma günü 12:00-17:00 saatleri arası babalarımıza ve öğrenci kardeşlerimize balık ekmek ve içecek ücretsiz. Biz çocuklarımız için çalışıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Onlara her şey feda olsun” dedi.



EĞLENCELİ BİR GÜN YAŞADILAR

Beylikdüzü Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Balıkçı Kenan Tesisleri'nde unutulmaz bir gün yaşayan çocuklar Türkiye’de tek olan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni gezdi. Mumya balıkları inceleyen öğrenciler müze kurucusu Balıkçı Kenan Balcı’ya mumya balıklar hakkında sorular sordu. Miniklerin sorularını duymaktan çok mutlu olduğunu belirten yarım asırlık balıkçı Balcı: “Müzemizde 300 ton mumya balık bulunuyor. Öğrenci kardeşlerimiz balıkları inceliyor. Meraklı bir şekilde sorular sorup denizlerimizde yaşayan balıklarımızı öğreniyorlar. Bu sayede hem denizlerimizi seviyorlar hem de balıklarımızı öğreniyorlar” ifadesini kullandı.



Müze gezisinin ardından minik dostlar cennetinde tavşanları besleyen çocuklar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.