Başkan İmamoğlu Sivas`ta

Başkan İmamoğlu Sivas`ta

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, Sivas ziyaretleri kapsamında Vali Davut Gül’ü ve Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyaret etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Belediye meclis üyeleri, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın`ı ziyaret etti.

Önce Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın`ı ziyaret eden, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve meclis üyeleri Başkan Aydın`dan Sivas hakkında bilgi aldı.

Başkan Aydın ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İmamoğlu ve heyete teşekkür etti.

Daha sonra Vali Gül`ü makamında ziyaret eden İmamoğlu ve beraberindeki heyet burada Vali Gül ile bir süre sohbet etti. Başkan İmamoğlu, Sivas`a kültürel bir gezi düzenlediklerini söyledi. Beraberindeki meclis üyesi iş adamlarının da Sivas`ın potansiyelini yerinde gördüğünü vurgulayan İmamoğlu, gezi programları kapsamında il protokolüne de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Vali Davut Gül de Sivas` ın herkes tarafından mutlaka görülmesi gereken bir yer olduğunu, görülmediği takdirde ise çok şeyin eksik kalacağını vurguladı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini ifade etti.